1. Nieuws

  RTL-zenders binnenkort in Wallonië via Télésat

  De RTL-zenders zijn binnenkort in het Belgische Wallonië via satelliet te bekijken. De RTL-groep heeft woensdag een akkoord gesloten met satellietplatform Télésat.
  29 augustus 2008
  comments 0
  RTL-zenders binnenkort in Wallonië via Télésat
  De RTL-zenders zijn binnenkort in het Belgische Wallonië via satelliet te bekijken. De RTL-groep heeft woensdag een akkoord gesloten met satellietplatform Télésat.

  Dat meldt de Belgische krant De Standaard. De RTL-groep, met onder meer de zenders RTL-TVi, Club RTL, Plug RTL, Bel RTL, radio Contact en Mint, voegen zich bij het aanbod van Télésat. Het platform had al de radio- en televisiezenders van publieke omroep RTBF. De RTBF sloot daarover in april een akkoord.

  Wallonië is een van de weinige Europese gebieden die niet beschikken over een eigen programma-aanbod via satelliet.

  Reacties

 1. TV-TIP Batman Forever

  Batman Forever
  SBS9 om 20:30 uur
  Batman ofte Bruce Wayne, de Zwarte Ridder van Gotham City, wordt belaagd door twee partijen. Enerzijds krijgt hij af te rekenen met "Two-Face", voormalig advokaat Harvey Dent. Deze is ervan overtuigd dat Batman verantwoordelijk is voor het incident in de rechtszaal waardoor hij voor de helft gedefigureerd is. Hij probeert Batman uit zijn schelp te lokken door een waar terreurbewind over Gotham te voeren. Anderzijds zit ook Edward Nygma ofte "The Riddler" Batman op de hielen. Hij is een computergenie en ex-werknemer van Bruce Wayne. Hij stelt een toestel op punt om informatie te ontfutselen van de geniën van Gotham en ook gegevens over de andere identiteit van Bruce.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Cold Feet

  Cold Feet
  NPO 3 om 20:30 uur
  Adam en zijn vrienden zijn inmiddels vijftigers als Adam plotseling weer in hun leven in Manchester opduikt om te melden dat hij gaat trouwen met een veel jongere vrouw.

  Zappen.blog.nl