1. Nieuws

    Sat.1 wil zich beter profileren

    De Duitse commerciële zender Sat.1 heeft een nieuwe huisstijl, die vooral moet benadrukken wat de ‘meerwaarde’ van de zender is.
    Jan-Hein Visser
    20 februari 2008
    comments 0
    Sat.1 wil zich beter profileren
    De Duitse commerciële zender Sat.1 heeft een nieuwe huisstijl, die vooral moet benadrukken wat de ‘meerwaarde’ van de zender is.

    De grootste zender van de Duitse ProSiebenSat.1 mediagroep zal vanaf half maart haar huisstijl vernieuwen. Sat.1 gebruikt dan nog wel de karakteristieke bal, maar zonder de nadruk op de letters ‘sat’. De van origine exclusieve satellietzender is in Duitsland via alle netwerken te zien, en in Nederland ook in het digitale kabelaanbod van Zesko en Caiway.

    Ook satellietkijkers kunnen van de zender blijven profiteren aangezien de coderingsplannen niet doorgaan. Wel is onlangs de HD-zender van Sat.1 ‘voorlopig’ uit de lucht gehaald.

    Sat.1 wil nu het profiel van haar zender verduidelijken. De zender wil vooral meer ‘spanning’ brengen en de meerwaarde aantonen ten opzichte van de andere grote zenders. Met de motto's ‘Mehr Spaβ’, ‘Mehr Action’ en ‘Mehr Spannung’ en de heldere nieuwe huisstijl wil de zender zich overzichtelijk en herkenbaar aan de kijker presenteren.
    Sat.1ProSiebenSat.1

    Reacties

  1. TV-TIP Tour de France

    Tour de France
    NPO 1 om 12:40 uur
    Live verslag van de achttiende etappe van 178 km, een Alpenrit van Briançon naar Izoard (2360m). Aan de finish staat Herman van der Zandt met afwisselend Danny Nelissen of Thijs Zonneveld om renners, ploegleiders en anderen meteen een reactie op de etappe te vragen.

    Doe mee en win!

    • *

      5X DVD GIRLS S6 

      Girls, over het hectische leven van vier vrouwelijke twintigers is terug voor het zesde seizoen. Vriendinnen Hannah, Marnie, Jessa en Shoshanna proberen nog altijd achter de zin van het leven te komen. Totaal TV mag de dvd van dit laatste seizoen vijf keer weggeven.

    TV-TIP Koken met Van Boven

    Koken met Van Boven
    NPO 2 om 19:55 uur
    Makreel uit eigen zee is o zo lekker, maar ook o zo ondergewaardeerd in de Nederlandse keuken. En dat is onterecht vindt Yvette. Zij vindt hem lekkerder dan de geïmporteerde witte vis die we wel vaker op ons bord laten verschijnen.