1. Nieuws

  SBS begint in oktober in België met nieuwe zender Zes

  De nieuwe Vlaamse zender ZES van SBS Belgium kleurt Vlaamse huiskamers vanaf 6 oktober rood, wit en blauw. De nieuwe zender wordt opgezet om adverteerders meer mogelijkheden te bieden.
  Jan-Hein Visser
  14 september 2016
  comments 7
  SBS begint in oktober in België met nieuwe zender Zes

  De nieuwe Vlaamse zender ZES van SBS Belgium kleurt Vlaamse huiskamers vanaf 6 oktober rood, wit en blauw. De nieuwe zender wordt opgezet om adverteerders meer mogelijkheden te bieden.

  Het thema van de nieuwe SBS-zender is ‘sit back and relax’. Zes brengt de klok rond de populairste Amerikaanse films en series, van de grootste classics, Hollywood blockbusters en nieuwe topseries tot de beste actie en grappigste familiefilms. Het uitzendschema is daarbij helder en duidelijk met een 24-uurs programmering en elke weekdag op prime time een duidelijk thema. Wat in ieder geval vaststaat, is dat Zes in tegenstelling tot de al bestaande Belgische SBS-kanalen Vier en Vijf uitsluitend Amerikaanse series en films programmeert. SBS Belgium liet eerder deze zomer al weten plannen te hebben voor een derde lineaire kanaal in de Belgische televisiemarkt. TV Vlaanderen gaat de nieuwe zender doorgeven, al is niet bekend in welke vorm. Verder gaat dit via Proximus en Telenet ook gebeuren in het digitale aanbod.

  VierVijfZesSBSBelgiëVlaanderenTV VlaanderenTelenetProximus

  Reacties

 1. TV-TIP Hocus Pocus met Alfons Alfrink

  Hocus Pocus met Alfons Alfrink
  NPO 3 om 12:00 uur
  De zevenjarige Alfons Alfrink droomt van een eigen hondje. Hij heeft er al zijn spaargeld voor over, maar zijn vader vindt hem nog te klein. Het liefst wil hij een vrolijk hondje, zoals die van de oude goochelaar uit de buurt. Alfons is er van overtuigd dat de goochelaar hem kan helpen zijn droom werkelijkheid te laten worden. Maar dat blijkt nog niet zo gemakkelijk. Zal zijn droom in vervulling gaan?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP De pennen zijn geslepen

  De pennen zijn geslepen
  NPO 2 om 20:25 uur
  De kandidaten ontmoeten een moordenares, krijgen een masterclass wapens en maken een analyse van een crimescene. Dat alles moeten ze vertalen in een verhaal van 750 woorden. Welk verhaal maakt het meeste indruk op de jury en wie heeft talent om een echte thriller te schrijven?

  Zappen.blog.nl