1. Nieuws

  SBS begint in oktober in België met nieuwe zender Zes

  De nieuwe Vlaamse zender ZES van SBS Belgium kleurt Vlaamse huiskamers vanaf 6 oktober rood, wit en blauw. De nieuwe zender wordt opgezet om adverteerders meer mogelijkheden te bieden.
  Jan-Hein Visser
  14 september 2016
  comments 7
  SBS begint in oktober in België met nieuwe zender Zes

  De nieuwe Vlaamse zender ZES van SBS Belgium kleurt Vlaamse huiskamers vanaf 6 oktober rood, wit en blauw. De nieuwe zender wordt opgezet om adverteerders meer mogelijkheden te bieden.

  Het thema van de nieuwe SBS-zender is ‘sit back and relax’. Zes brengt de klok rond de populairste Amerikaanse films en series, van de grootste classics, Hollywood blockbusters en nieuwe topseries tot de beste actie en grappigste familiefilms. Het uitzendschema is daarbij helder en duidelijk met een 24-uurs programmering en elke weekdag op prime time een duidelijk thema. Wat in ieder geval vaststaat, is dat Zes in tegenstelling tot de al bestaande Belgische SBS-kanalen Vier en Vijf uitsluitend Amerikaanse series en films programmeert. SBS Belgium liet eerder deze zomer al weten plannen te hebben voor een derde lineaire kanaal in de Belgische televisiemarkt. TV Vlaanderen gaat de nieuwe zender doorgeven, al is niet bekend in welke vorm. Verder gaat dit via Proximus en Telenet ook gebeuren in het digitale aanbod.

  VierVijfZesSBSBelgiëVlaanderenTV VlaanderenTelenetProximus

  Reacties

 1. TV-TIP Falling Down

  Falling Down
  SBS9 om 21:40 uur
  12 juni 1991, Los Angeles, de warmste dag van het jaar. Een ontslagen medewerker van het Ministerie van Defensie staat door wegwerkzaamheden al de hele ochtend in de file. Hij besluit uit de auto te stappen en naar het huis van zijn ex-vrouw te wandelen, waar zijn dochtertje haar verjaardag viert. Maar de man heeft een nogal agressief karakter en wordt tijdens zijn wandeling opgehitst door alles wat in zijn ogen onrechtvaardig is in deze maatschappij. Een agent van het LAPD die met pensioen gaat krijgt het op zijn laatste werkdag aan de stok met de man.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Quick and the Dead

  The Quick and the Dead
  RTL 7 om 22:30 uur
  Ellen, die bekend staat onder de naam 'The Lady', bezoekt het westernstadje Redemption om wraak te nemen op de corrupte burgemeester John Herod: de moordenaar van haar vader. Herod organiseert een schietwedstrijd waarbij de deelnemers tegen elkaar moeten duelleren, totdat er uiteindelijk één winnaar overblijft. De te winnen prijs is een zeer goedgevulde prijzenpot, waardoor revolverhelden uit de wijde omgeving naar Redemption trekken om deel te nemen aan de wedstrijd. Ellen weet duel na duel te winnen. Alles wijst erop dat het niet lang meer zal duren voordat ze oog in oog komt te staan met de moordenaar van haar vader.

  Zappen.blog.nl