1. Nieuws

  SBS begint in oktober in België met nieuwe zender Zes

  De nieuwe Vlaamse zender ZES van SBS Belgium kleurt Vlaamse huiskamers vanaf 6 oktober rood, wit en blauw. De nieuwe zender wordt opgezet om adverteerders meer mogelijkheden te bieden.
  Jan-Hein Visser
  14 september 2016
  comments 7
  SBS begint in oktober in België met nieuwe zender Zes

  De nieuwe Vlaamse zender ZES van SBS Belgium kleurt Vlaamse huiskamers vanaf 6 oktober rood, wit en blauw. De nieuwe zender wordt opgezet om adverteerders meer mogelijkheden te bieden.

  Het thema van de nieuwe SBS-zender is ‘sit back and relax’. Zes brengt de klok rond de populairste Amerikaanse films en series, van de grootste classics, Hollywood blockbusters en nieuwe topseries tot de beste actie en grappigste familiefilms. Het uitzendschema is daarbij helder en duidelijk met een 24-uurs programmering en elke weekdag op prime time een duidelijk thema. Wat in ieder geval vaststaat, is dat Zes in tegenstelling tot de al bestaande Belgische SBS-kanalen Vier en Vijf uitsluitend Amerikaanse series en films programmeert. SBS Belgium liet eerder deze zomer al weten plannen te hebben voor een derde lineaire kanaal in de Belgische televisiemarkt. TV Vlaanderen gaat de nieuwe zender doorgeven, al is niet bekend in welke vorm. Verder gaat dit via Proximus en Telenet ook gebeuren in het digitale aanbod.

  VierVijfZesSBSBelgiëVlaanderenTV VlaanderenTelenetProximus

  Reacties

 1. TV-TIP Tegenlicht

  Tegenlicht
  NPO 2 om 21:05 uur
  Waar ligt de (ethische) grens als het gaat om het verzamelen, mis- en gebruiken van onze persoonlijke data door het bedrijfsleven? Te gast zijn verschillende experts op online-gebied.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP Terminator 2: Judgment Day

  Terminator 2: Judgment Day
  Fox om 21:35 uur
  Skynet - het computersysteem dat anno 2029 oorlog voert tegen de mensheid - stuurt een nieuwe cyborg terug in de tijd. Deze geavanceerde, onverwoestbare versie van de "Terminator" heeft als enige opdracht het vermoorden van John Connor, een tiener die in de toekomst uit zal groeien tot de leider van het verzet tegen de robots van Skynet. Het verzet is op de hoogte van deze geheime missie en stuurt eveneens een "Terminator" : die moet John en zijn moeder Sarah beschermen...