1. Nieuws

  SBS zet tweede scherm in voor oefeninterland tegen Italië

  Woensdag speelt het Nederlands elftal in de Amsterdam Arena een oefeninterland tegen Italië. SBS6 zendt de wedstrijd ook via internet uit en gebruikt het tweede scherm SBS Plus.
  Jan-Hein Visser
  6 februari 2013
  comments 0
  SBS zet tweede scherm in voor oefeninterland tegen Italië
  Woensdag speelt het Nederlands elftal in de Amsterdam Arena een oefeninterland tegen Italië. SBS6 zendt de wedstrijd ook via internet uit en gebruikt het tweede scherm SBS Plus.

  Jan Joost van Gangelen praat met analisten Ronald de Boer en Pierre van Hooijdonk in de studio over de wedstrijd in de Arena. De oefeninterland tegen Italië is een krachtmeting in opwachting van de kwalificatiewedstrijden die nog komen en van belang zijn voor deelname in Brazilië tijdens het volgende WK.

  Ook online en via SBS Plus

  De Amsterdam Arena is zo goed als uitverkocht, maar wie geen kaartje meer kon bemachtigen, heeft voldoende mogelijkheden om de wedstrijd te volgen. SBS6 brengt deze in beeld en doet dit behalve via de reguliere tv ook op internet via http://www.sbs6.nl/voetbal. Tevens is daar ook SBS6 Plus beschikbaar als tweede scherm (sbs.nl/plus). Hans Kraay jr. staat langs de lijn om de internationals voor en na de wedstrijd om een reactie te vragen. Het commentaar is van Leo Oldenburger.
  Italië-NederlandSBS 6SBS PlusHans KraayAmsterdam Arenavoetbal

  Reacties

 1. TV-TIP 28 Weeks Later

  28 Weeks Later
  RTL 7 morgen om 00:35 uur
  De uitbraak van het levensgevaarlijke Rage-virus heeft de bevolking van het Verenigd Koninkrijk bijna uitgeroeid. Het Amerikaanse leger heeft zich in Londen gevestigd om orde op zaken te stellen. Overlevenden krijgen te horen dat het veilig is om terug te keren naar de stad. Maar dan slaat 28 weken na de eerste uitbraak van het virus, het noodlot opnieuw toe en lijkt het einde van de mensheid nabij.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Walking Tall

  Walking Tall
  Veronica om 20:00 uur
  Chris Vaughn (The Rock) is een ex-marinier die naar huis terugkeert. Wat hij aantreft is niet langer meer het stadje waar hij afscheid van nam. Zijn aardsrivaal Jay Hamilton (Neal McDonough) heeft het rustige plaatsje waar Chris opgroeide, veranderd in een spookstad, waar misdaad, drugs en geweld de boventoon voeren. Chris en zijn maatje Ray Templeton (Johnny Knoxville) besluiten te vechten voor de belangen van het dorp. Het wordt een keiharde strijd, maar ze geven niet op.

  Zappen.blog.nl