Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    SBS6 gooit programmering om wegens afgelast voetbal

    SBS6 heeft de programmering dinsdagavond omgegooid nu de wedstrijd Nederland-Duitsland niet doorgaat. Ook veel andere zenders passen de programmering aan.
    Jan-Hein Visser
    17 november 2015
    comments 6
    SBS6 gooit programmering om wegens afgelast voetbal
    SBS6 heeft de programmering dinsdagavond omgegooid nadat de wedstrijd Nederland-Duitsland niet doorging. Ook veel andere zenders passen de programmering aan.

    SBS6 brengt nu, net als op andere dinsdagen Websnacks en een dubbele aflevering van NCIS; om 22.30 uur gevolgd door Hart van Nederland. Ook om 20.30 uur en mogelijk andere tijdstippen brengt SBS extra nieuws. RTLZ brengt vanaf 20.55 uur ook de persconferentie van de politie in Hannover live op haar zender en website.

    Duitse zenders op scherp

    De ARD, NDR en ZDF hebben hun programmering ook deels of zelfs geheel omgegooid. NDR bericht met extra uitzendingen vanuit Hannover. Het ZDF wil de voetbalwedstrijd Frankrijk-Engeland uitzenden na het wegvallen van de origineel geplande wedstrijd. ARD brengt extra uitzendingen van Tagesthemen tegen 22.00 uur.

    VoetbalSBS6ZDFARDNDRDuitslandOranje

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview