1. Nieuws

  SBS6 zendt Ajax – Rapid Wien in Champions League live uit

  De returnwedstrijd van Ajax voor een toegangsbewijs voor de play-offs play-offs van de Champions League is dinsdag 4 augustus live op SBS6 te zien.
  Jarco Kriek
  4 augustus 2015
  comments 4
  SBS6 zendt Ajax – Rapid Wien in Champions League live uit

  De returnwedstrijd van Ajax voor een toegangsbewijs voor de play-offs play-offs van de Champions League is dinsdag 4 augustus live op SBS6 te zien. Ajax verdedigt in de Amsterdam ArenA een 2-2 gelijkspel tegen Rapid Wien.


  SBS6 zond vorige week ook de eerste wedstrijd uit. Naar de eerste balomwentelingen van de Champions League op SBS6 keken toen 1,7 miljoen kijkers. SBS Broadcasting heeft samen met grootaandeelhouder Sanoma voor de komende drie jaar de uitzendrechten voor het open net voor Nederland in bezit. Voorheen waren deze uitzendrechten in handen van de NOS. Lineair wordt de Champions League via SBS6 uitgezonden. Op internet is de voetbalcompetitie via Nu.nl te zien.

  SBS6 live uit Amsterdam ArenA

  De Champions League-uitzending van SBS6 komt in zijn geheel live uit de Amsterdam ArenA. De voorbeschouwing begint om 19.50 uur. De presentatie is in handen van Jan Joost van Gangelen. Ronald de Boer treedt als analist op. Het commentaar bij Ajax – Rapid Wien is – net als vorige week – in handen van Leo Oldenburger. Op de radio is de hele wedstrijd integraal via NPO Radio 1 onder meer via de ether in FM en DAB+ te beluisteren.

  SBSSBS6SBS BroadcastingSanomaAjaxAmsterdamFMDABDAB+ArenARapid WienNu.nluitzendrechtenHbbTVNet5VeronicaChampions LeagueCanalDigitaalsatellietDigitenneSKVkabelNu.nlAjaxRapid WienToine van PeperstratenJan Joost van GangelenRonald de BoerLeo OldenburgervoetbalUEFAonlineinternet

  Reacties

 1. TV-TIP The Hoax

  The Hoax
  RTL 8 om 20:30 uur
  Clifford Irving (Richard Gere) is de wanhoop nabij als hij er al in geen jaren in is geslaagd om een succesvol boek te schrijven. Ten einde raad overtuigt hij zijn uitgever - en later ook zichzelf - ervan dat hij is vergekozen om de officiële biografie over Howard Hughes te schrijven. Wat begint als een uitweg voor een schrijver, die op het randje van de vergetelheid staat, eindigt in een schandaal dat uiteindelijk zelfs reikt tot aan het Witte Huis. Overmand door hebzucht en een vurig verlangen naar succes, weet Clifford de wereld te overtuigen, maar op de weg daarnaar toe verliest hij uiteindelijk meer dan hem lief is.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP The Next Boy/Girl Band

  The Next Boy/Girl Band
  SBS6 om 20:30 uur
  In de nieuwe talentenjacht 'The Next Boy/Girl Band' nemen twee teams het tegen elkaar op om dé nieuwe boy- en girlband samen te stellen.

  Zappen.blog.nl