1. Nieuws

  SBS6 zendt Ajax – Rapid Wien in Champions League live uit

  De returnwedstrijd van Ajax voor een toegangsbewijs voor de play-offs play-offs van de Champions League is dinsdag 4 augustus live op SBS6 te zien.
  Jarco Kriek
  4 augustus 2015
  comments 4
  SBS6 zendt Ajax – Rapid Wien in Champions League live uit

  De returnwedstrijd van Ajax voor een toegangsbewijs voor de play-offs play-offs van de Champions League is dinsdag 4 augustus live op SBS6 te zien. Ajax verdedigt in de Amsterdam ArenA een 2-2 gelijkspel tegen Rapid Wien.


  SBS6 zond vorige week ook de eerste wedstrijd uit. Naar de eerste balomwentelingen van de Champions League op SBS6 keken toen 1,7 miljoen kijkers. SBS Broadcasting heeft samen met grootaandeelhouder Sanoma voor de komende drie jaar de uitzendrechten voor het open net voor Nederland in bezit. Voorheen waren deze uitzendrechten in handen van de NOS. Lineair wordt de Champions League via SBS6 uitgezonden. Op internet is de voetbalcompetitie via Nu.nl te zien.

  SBS6 live uit Amsterdam ArenA

  De Champions League-uitzending van SBS6 komt in zijn geheel live uit de Amsterdam ArenA. De voorbeschouwing begint om 19.50 uur. De presentatie is in handen van Jan Joost van Gangelen. Ronald de Boer treedt als analist op. Het commentaar bij Ajax – Rapid Wien is – net als vorige week – in handen van Leo Oldenburger. Op de radio is de hele wedstrijd integraal via NPO Radio 1 onder meer via de ether in FM en DAB+ te beluisteren.

  SBSSBS6SBS BroadcastingSanomaAjaxAmsterdamFMDABDAB+ArenARapid WienNu.nluitzendrechtenHbbTVNet5VeronicaChampions LeagueCanalDigitaalsatellietDigitenneSKVkabelNu.nlAjaxRapid WienToine van PeperstratenJan Joost van GangelenRonald de BoerLeo OldenburgervoetbalUEFAonlineinternet

  Reacties

 1. TV-TIP Clara und das Geheimnis der Bären

  Clara und das Geheimnis der Bären
  NPO 3 om 15:30 uur
  Jeugdfilm. De dertienjarige Clara woont met haar moeder en stiefvader op een afgelegen boerderij in de Alpen. Clara houdt erg veel van de natuur en van de mythes en sagen uit de regio. De ontdekking van een oude schoen brengt haar in contact met Susanna, een meisje dat leefde in 1808 en toen even oud was als Clara. Als er beren worden waargenomen in de streek, waarvan gedacht was dat deze waren uitgestorven, raakt het dorp in rep en roer. Clara doet haar uiterste best de beren te beschermen, waardoor haar leven en dat van Susanna met elkaar verweven worden.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Studio Sport

  Studio Sport
  NPO 1 om 16:30 uur
  Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de KNSB Cup in Groningen. Het commentaar bij de beelden komt afwisselend van de vaste "schaatsstemmen" Erik van Dijk, Herbert Dijkstra en Martin Hersman.

  Zappen.blog.nl