1. Nieuws

  SBS6 zendt Ajax – Rapid Wien in Champions League live uit

  De returnwedstrijd van Ajax voor een toegangsbewijs voor de play-offs play-offs van de Champions League is dinsdag 4 augustus live op SBS6 te zien.
  Jarco Kriek
  4 augustus 2015
  comments 4
  SBS6 zendt Ajax – Rapid Wien in Champions League live uit

  De returnwedstrijd van Ajax voor een toegangsbewijs voor de play-offs play-offs van de Champions League is dinsdag 4 augustus live op SBS6 te zien. Ajax verdedigt in de Amsterdam ArenA een 2-2 gelijkspel tegen Rapid Wien.


  SBS6 zond vorige week ook de eerste wedstrijd uit. Naar de eerste balomwentelingen van de Champions League op SBS6 keken toen 1,7 miljoen kijkers. SBS Broadcasting heeft samen met grootaandeelhouder Sanoma voor de komende drie jaar de uitzendrechten voor het open net voor Nederland in bezit. Voorheen waren deze uitzendrechten in handen van de NOS. Lineair wordt de Champions League via SBS6 uitgezonden. Op internet is de voetbalcompetitie via Nu.nl te zien.

  SBS6 live uit Amsterdam ArenA

  De Champions League-uitzending van SBS6 komt in zijn geheel live uit de Amsterdam ArenA. De voorbeschouwing begint om 19.50 uur. De presentatie is in handen van Jan Joost van Gangelen. Ronald de Boer treedt als analist op. Het commentaar bij Ajax – Rapid Wien is – net als vorige week – in handen van Leo Oldenburger. Op de radio is de hele wedstrijd integraal via NPO Radio 1 onder meer via de ether in FM en DAB+ te beluisteren.

  SBSSBS6SBS BroadcastingSanomaAjaxAmsterdamFMDABDAB+ArenARapid WienNu.nluitzendrechtenHbbTVNet5VeronicaChampions LeagueCanalDigitaalsatellietDigitenneSKVkabelNu.nlAjaxRapid WienToine van PeperstratenJan Joost van GangelenRonald de BoerLeo OldenburgervoetbalUEFAonlineinternet

  Reacties

 1. TV-TIP 2Doc: De Claim - Zoektocht naar roofkunst uit de Tweede Wereldoorlog

  2Doc: De Claim - Zoektocht naar roofkunst uit de Tweede Wereldoorlog
  NPO 2 om 20:25 uur
  In Nederlandse musea bevinden zich kunstwerken die in de oorlog door de Duitse bezetter zijn geroofd. Erfgenamen komen die werken op het spoor en claimen hun eigendomsrecht.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Dark Knight

  The Dark Knight
  Veronica om 20:30 uur
  Met de hulp van luitenant Jim Gordon (Gary Oldman) en openbaar aanklager Harvey Dent (Aaron Eckhart) wil Batman de georganiseerde misdaad in Gotham voorgoed uitroeien. Het drietal gaat doeltreffend te werk, maar ze vallen al snel ten prooi aan een opkomend meesterbrein, The Joker (Heath Ledger). Hij dompelt Gotham onder in totale anarchie en dwingt The Dark Knight steeds verder over de delicate grens te stappen tussen held en burgerwacht.

  Zappen.blog.nl