Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    SBS9 via UPC Horizon GO ook mobiel

    De nieuwe vierde tv-zender van SBS Broadcasting SBS9 is voor UPC-klanten nu ook op pc, laptop en mobiele apparaten via Horizon GO te bekijken. SBS9 begon op 1 januari met uitzenden.
    Jarco Kriek
    14 januari 2015
    comments 3
    SBS9 via UPC Horizon GO ook mobiel

    De nieuwe vierde tv-zender van SBS Broadcasting SBS9 is voor UPC-klanten nu ook op pc, laptop en mobiele apparaten via Horizon GO te bekijken. SBS9 begon op 1 januari met uitzenden.


    SBS9 wordt vanaf het eerste moment bij UPC in SD- en HD-kwaliteit lineair uitgezonden. De zender was tot nu nog niet op het tweede scherm-platform Horizon GO beschikbaar. Met de komst van SBS9 biedt Horizon GO 101 zenders die live bekeken kunnen worden. Net als meer dan tachtig andere zenders is SBS9 via Horizon GO landelijk beschikbaar. Er kan gekeken worden via vast- en mobiel internet alsmede een wifi-verbinding van UPC en andere internetaanbieders in Nederland. SBS9 zendt primetime hoofdzakelijk series en films uit en heeft in korte tijd een brede landelijke dekking weten te realiseren. Uitgezonderd Digitenne is SBS9 bij alle grote aanbieders in het zenderaanbod beschikbaar.

    SBS9Horizon GOwifimobielinternettabletsmartphonepclaptopCaiwayTele2SDHDKPNXS4AllTelfortKPN WholesaleGlashart MediaZiggoUPCCanalDigitaalOnline.nlM7 GroupsatellietglasvezelDSLADSLVDSLkoperdraadSBS 9SBS NederlandSBS BroadcastingvrouwenvrouwenzenderAmerikafilmsseriesSBS6SBS 6Net5Net 5VeronicaIbizanajaarspresentatienajaarpresentatie

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview