Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Schaatsen blijft komende vijf jaar bij NOS

    Alle internationale schaatswedstrijden blijven de komende vijf jaar via de NOS bij de publieke omroep te bekijken. De NOS heeft de uitzendrechtenovereenkomst met de ISU verlengd.
    Jarco Kriek
    22 maart 2014
    comments 9
    Schaatsen blijft komende vijf jaar bij NOS
    Alle internationale schaatswedstrijden blijven de komende vijf jaar via de NOS bij de publieke omroep te bekijken. De NOS heeft de uitzendrechtenovereenkomst met de ISU verlengd.

    De NOS heeft door de nieuwe rechtenovereenkomst de uitzendrechten tot en met het seizoen 2018-2019 verlengd. De overeenkomst behelst alle WK’s, EK’s en World Cup-ontmoetingen. De NOS mag via Studio Sport zowel live als in samenvatting uitzenden. Naast het langebaanschaatsen heeft de NOS voor dezelfde periode zich ook van de uitzendrechten van het shorttrack en kunstschaatsen weten te verzekeren. Eerder deze week wist de NOS voor de komende drie jaar de uitzendrechten van de samenvattingen van de Eredivisie in bezit te krijgen.
    NOSuitzendrechtenschaatsenkunstrijdenshorttrackStudio Sport

    Reacties

  1. TV-TIP 90's Dance

    90's Dance
    NPO 3 om 20:23 uur
    Voor veel mensen bestaat dance-act 2 Brothers on the 4th Floor uit zangeres Des-Ray en rapper D-Rock, maar hoe zit het dan met die ‘twee broers’? In 90’s Dance zien we de geschiedenis van deze hitmachine, die flink scoorde met o.a. Dreams en Never Alone. Broers Bobby en Martin Boer vertellen hoe ze hun eerste hit scoorden, maar eigenlijk helemaal geen zin hadden in alle aandacht die daarbij hoorde. Het duo ronselde twee frisse gezichten voor de populaire dance-act, terwijl de ze achter de schermen muziek bleven maken.

    TV-TIP Het Jachtseizoen

    Het Jachtseizoen
    SBS6 om 20:30 uur
    Het jachtseizoen is weer geopend! De mannen van StukTV achtervolgen een nieuwe lichting BN’ers, die in een oranje overall proberen te ontkomen. Het levert spannende taferelen op, maar het is vooral de chemie tussen de voortvluchtigen die op de lachspieren werkt. Dit seizoen zien we al een paar potentiële pareltjes, met duo’s als Sylvia Geersen en Ferry Doedens, Bridget Maasland en Richard Groenendijk én Wolter Kroes en John de Bever. Zijn hun ontsnappingsplannen wel echt waterdicht?

    Interview