Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Schlager tv ook via InterNL Net

    De muziekzender Schlager TV zal binnenkort ook te ontvangen zijn voor abonnees van het televisiepakket van InterNL Net. Dit overigens in een analoog tv-pakket.
    Jan-Hein Visser
    9 mei 2011
    comments 0
    Schlager tv ook via InterNL Net
    De muziekzender Schlager TV zal binnenkort ook te ontvangen zijn voor abonnees van het televisiepakket van InterNL Net. Dit overigens in een analoog tv-pakket. De abonnees van InterNL Net, dat onder meer in Rotterdam en Amsterdam is te verkrijgen, hebben die aankondiging gekregen.

    Het is echter maar een zeer kleine uitbreiding van het bereik voor Schlager TV, het zusterkanaal van de andere muziekzender TV Oranje. Schlager TV kent geen groot ontvangstbereik in Nederland. Via de kabel is dit een regionale aangelegenheid zoals bij Cogas kabel in time sharing en digitaal bij Kabel Noord.

    Een aantal aanbieders van televisie via glasvezel geven de zender her en der wel door in hun tv-pakketten, zoals bij Glashart Media en OnsNet. InterNL net biedt diensten, waaronder internet, aan via glasvezelnetwerken maar is geografisch gezien ook maar beperkt te verkrijgen. Het tv-pakket waar Schlager TV in wordt opgenomen bestaat uit zo'n 40 analoge tv-kanalen. Er is geen sprake van digitale televisie, al zouden velen dat wellicht juist meteen verwachten bij glasvezelnetwerken.
    InterNL NetSchlager TV

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview