1. Nieuws

  Seks, drugs en rock-‘n-roll in nieuwe HBO-dramaserie Vinyl

  HBO begint op maandag 15 februari met het lineair uitzenden van de nieuwe dramaserie Vinyl. De serie is onder meer door muzieklegende Mick Jagger van The Rolling Stones bedacht.
  Jarco Kriek
  15 februari 2016
  comments 0
  Seks, drugs en rock-‘n-roll in nieuwe HBO-dramaserie Vinyl

  HBO begint op maandag 15 februari met het lineair uitzenden van de nieuwe dramaserie Vinyl. De serie is onder meer door muzieklegende Mick Jagger van The Rolling Stones bedacht.


  Vinyl is een serie die exclusief bij betaalzender HBO bekeken kan worden. HBO zendt de serie lineair uit. In Nederland kan men Vinyl binnen 24 uur na eerste Amerikaanse tv-vertoning inclusief Nederlandse ondertiteling bij de betaalzender zien. Na lineaire tv-vertoning kan men de afleveringen van de serie ook via HBO on Demand en het mobiele platform HBO GO bekijken.

  Vinyl laat de jaren 70 herleven

  Martin Scorsese, Mick Jagger en Terence Winter tonen als makers Vinyl het soms harde leven van de New Yorkse muziekindustrie in de jaren 70 van de vorige eeuw. De muziekstromen punk, disco en hip-hop staan nog in de kinderschoenen. De kijker volgt de directeur van een succesvol platenlabel, Richie Finestra, gespeeld door acteur Bobby Cannavale. Hij probeert wanhopig te voorkomen dat zijn bedrijf én ziel ten onder gaan zonder hierbij alles en iedereen die zijn pad kruist te vernietigen. De zoon van Mick Jagger – James – speelt een rol in de nieuwe HBO-dramaserie.

  HBOHBO NederlandZiggoVinylseriedramadramaseriemuziekmuziekserieNew Yorkdiscopunkhiphop. hip-hopMartin ScorseseMick JaggerTerence Winterlineairtvtelevisienon lineairnon-lineairvideo on demandHBO on DemandHBO GObingewatchen

  Reacties

 1. TV-TIP Jack Reacher

  Jack Reacher
  RTL 5 om 20:00 uur
  Wanneer er vijf mensen worden doodgeschoten denkt de politie de dader snel opgepakt te hebben. De verdachte James Barr weigert echter te praten en voor zijn advocaat heeft hij slechts één boodschap: "Get Jack Reacher!"

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Wedden dat ik het kan

  Wedden dat ik het kan
  SBS6 om 20:00 uur
  In de eerste aflevering wedt Koen dat hij alle 721 Pokémon aan hun silhouet kan herkennen. Ook gaat Chris een bijzondere uitdaging aan. Lukt het hem om een cactus in twee minuten op te eten?

  Zappen.blog.nl