1. Nieuws

  Seks, drugs en rock-‘n-roll in nieuwe HBO-dramaserie Vinyl

  HBO begint op maandag 15 februari met het lineair uitzenden van de nieuwe dramaserie Vinyl. De serie is onder meer door muzieklegende Mick Jagger van The Rolling Stones bedacht.
  Jarco Kriek
  15 februari 2016
  comments 0
  Seks, drugs en rock-‘n-roll in nieuwe HBO-dramaserie Vinyl

  HBO begint op maandag 15 februari met het lineair uitzenden van de nieuwe dramaserie Vinyl. De serie is onder meer door muzieklegende Mick Jagger van The Rolling Stones bedacht.


  Vinyl is een serie die exclusief bij betaalzender HBO bekeken kan worden. HBO zendt de serie lineair uit. In Nederland kan men Vinyl binnen 24 uur na eerste Amerikaanse tv-vertoning inclusief Nederlandse ondertiteling bij de betaalzender zien. Na lineaire tv-vertoning kan men de afleveringen van de serie ook via HBO on Demand en het mobiele platform HBO GO bekijken.

  Vinyl laat de jaren 70 herleven

  Martin Scorsese, Mick Jagger en Terence Winter tonen als makers Vinyl het soms harde leven van de New Yorkse muziekindustrie in de jaren 70 van de vorige eeuw. De muziekstromen punk, disco en hip-hop staan nog in de kinderschoenen. De kijker volgt de directeur van een succesvol platenlabel, Richie Finestra, gespeeld door acteur Bobby Cannavale. Hij probeert wanhopig te voorkomen dat zijn bedrijf én ziel ten onder gaan zonder hierbij alles en iedereen die zijn pad kruist te vernietigen. De zoon van Mick Jagger – James – speelt een rol in de nieuwe HBO-dramaserie.

  HBOHBO NederlandZiggoVinylseriedramadramaseriemuziekmuziekserieNew Yorkdiscopunkhiphop. hip-hopMartin ScorseseMick JaggerTerence Winterlineairtvtelevisienon lineairnon-lineairvideo on demandHBO on DemandHBO GObingewatchen

  Reacties

 1. TV-TIP The Rock

  The Rock
  Veronica om 20:00 uur
  De afvallige generaal Francis X. Hummel maakt zich met zijn marinecommando's meester van wat de best beveiligde gevangenis aller tijden was: Alcatraz. Ze gijzelen er 81 toeristen en vragen 100 miljoen dollars losgeld ter compensatie voor de familie van overleden manschappen tijdens geheime operaties. Als hun eis niet ingewilligd wordt, zullen vijftien zenuwgasraketten San Francisco treffen. Slechts twee mannen kunnen de stad en de gijzelaars redden. De ene is een jonge FBI-agent die alles afweet van chemische wapens, de andere is de enige man die er ooit in geslaagd is uit Alcatraz te ontsnappen: de mysterieuze macho John Mason ...

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Vier seizoenen aan de Amstel

  Vier seizoenen aan de Amstel
  NPO 1 om 22:10 uur
  Avond na avond staat er een team van de beste chefs en sommeliers klaar in het sterrenrestaurant aan de Amstel en Kerst komt er aan.

  Zappen.blog.nl