Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    SLAM! TV 'tijdelijk' weg uit aanbod UPC na stoppen Music Zone

    Omdat UPC per 1 april (en dat is helaas zeker géén grap!) geheel stopt met doorgeven van de muziekzenders uit Music Zone, verliest Slam!TV, in elk geval tijdelijk, de distributie bij UPC.
    Jan-Hein Visser
    31 maart 2011
    comments 0
    SLAM! TV 'tijdelijk' weg uit aanbod UPC na stoppen Music Zone
    Omdat UPC per 1 april (en dat is helaas zeker géén grap!) geheel stopt met doorgeven van de muziekzenders uit Music Zone, verliest Slam!TV, in elk geval tijdelijk, de distributie bij UPC. De zender bereikte alleen abonnees van Music Zone.

    In tegenstelling tot bij Ziggo was Slam!TV bij UPC alleen te ontvangen via het themapakket Music Zone dat echter in zijn geheel is opgeheven door UPC. Nog in het pakket aanwezige zenders (waaronder ook Karaoke TV, Trace Tropical en TMF Dance en TMF Pure) zijn voorlopig even geheel niet meer te zien via digitale tv van UPC. Of deze zenders nog terugkomen hangt af van het al dan niet afsluiten van nieuwe distributie overeenkomsten.

    En deze is er voor Slam!TV ook nog niet met UPC. De clipzender is voor kijkers die op UPC zijn aangesloten daarom vooralsnog alleen te volgen als webstream. Of Slam!TV terugkeert bij UPC hangt af van een te sluiten distributie overeenkomst, waarbij ook een flink aantal positieve doorgifte adviezen door programmaraden meespelen. In principe moet UPC de zender namelijk via een aantal grote netwerken analoog gaan doorgeven per 1 juli aanstaande. Of dat ook echt gebeurt (bij Ziggo gebeurde het namelijk niet op deze manier) of dat Slam!TV wellicht alsnog (ook) in een breder toegankelijk digitaal pakket bij UPC terecht komt is momenteel nog niet bekend.
    Slam!TVUPC

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview