1. Nieuws

  Sol Música begint YouTube-kanaal

  Het Spaanse muziekkanaal Sol Música is een eigen YouTube-kanaal begonnen. Hierdoor is content van de Spaanse betaalzender ook in Nederland en België te bekijken.
  Jarco Kriek
  17 december 2012
  comments 0
  Sol Música begint YouTube-kanaal

  Het Spaanse muziekkanaal Sol Música is een eigen YouTube-kanaal begonnen. Hierdoor is content van de Spaanse betaalzender ook in Nederland en België te bekijken.

  Gelijktijdig met het vijftienjarig bestaan van Sol Música werd het YouTube-kanaal gepresenteerd. Sol Música wordt door Chellomedia – het contentbedrijf van het Amerikaanse mediabedrijf Liberty Global – via dochteronderneming Chello Multicanal geëxploiteerd.

  Spaanstalige muziek

  Op het YouTube-kanaal van Sol Música is alleen Spaanstalige muziek te beluisteren. Ook zijn er interviews met artiesten te beluisteren. De meeste concerten die kunnen worden bekeken, zijn akoestisch. Het gaat niet alleen om concerten van Spaanse artiesten. Ook internationaal bekende artiesten als Lady Gaga, Shakira en Mika zijn met Spaanstalige nummers op het Sol Música YouTube-kanaal te bekijken en te beluisteren.

  Sol MúsicamuziekSpaansSpaanstaligmuziekkanaalYouTubeGoogleconnected tvinternettelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP Brozer

  Brozer
  NPO 2 om 22:55 uur
  Nadat ze in 1997 vier zussen in Broos vertolkten, maken? we in dit vervolg opnieuw kennis met de dames: Leonoor Pauw (Muis), Marnie?Blok (Ted), Lieneke Le Roux (Lian), Adelheid Roosen (Carlos).? Als Muis hoort dat ze ongeneeslijk ziek is, krijgt voor haar het leven een totaal ?andere betekenis. Op haar weg naar het onbekende brengt ze regelmatig de? zondagen door met haar zussen. De film verbeeldt? de pogingen van de vier zussen om met dit verdriet om te gaan en? grip te krijgen op de vergankelijkheid.?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP A Nightmare on Elm Street

  A Nightmare on Elm Street
  Een morgen om 00:00 uur
  Horrorfilm van Wes Craven. Tienermeisje Tina Gray heeft een nachtmerrie over een man met een verbrand gezicht, die haar aanvalt met een handschoen met scherpe scheermessen aan de vingers. Wanneer Tina wakker schrikt, merkt ze tot haar verbijstering dat ze in haar nachtjapon identieke sneden heeft als in de droom. De volgende dag hoort Tina dat haar beste vriendin Nancy Thompson precies dezelfde droom heeft gehad. 's Avonds droomt Tina opnieuw over de verminkte man, maar dit keer wordt ze vermoord. En in werkelijkheid sterft ze op datzelfde moment een gelijkaardige dood. Nancy, die in haar dromen ook wordt gestalkt door de man, wil het mysterie oplossen, maar moet er tegelijkertijd voor zorgen dat ze niet zelf ook wordt vermoord...

  Zappen.blog.nl