1. Nieuws

  Spanje–Nederland in HD op Nederland 1

  De WK-opening van het Nederlands elftal tegen Spanje is om 21.00 uur in volwaardige HD-kwaliteit op Nederland 1 te volgen. Twintig minuten eerder begint de voorbeschouwing.
  Jarco Kriek
  13 juni 2014
  comments 14
  Spanje–Nederland in HD op Nederland 1

  De WK-opening van het Nederlands elftal tegen Spanje is om 21.00 uur in volwaardige HD-kwaliteit op Nederland 1 te volgen. Twintig minuten eerder begint de voorbeschouwing.

  Spanje – Nederland is de herhaling van de finale van het WK voetbal vier jaar geleden in Zuid Afrika. De verwachting is dat er miljoenen Nederlanders naar deze voetbalwedstrijd gaan kijken. De wedstrijd is niet alleen op Nederland 1 te volgen. Nieuwszender Radio 1 is in de avonduren tijdens het WK voetbal omgevormd tot Radio Brasil. De voetbalwedstrijd is integraal op Radio 1 te beluisteren. De NOS biedt de wedstrijd ook live via internet aan. Naast de speciale WK-internetsite van de NOS kan in Nederland ook via de NOS-app op tablet en smartphone gekeken worden. Een extra dienst levert de NOS via de WK-app. Hiermee kan men vanuit zelf te kiezen cameraposities belangrijke spelmomenten onbeperkt terugkijken. Via HbbTV levert de NOS op ondersteunende televisies direct op het scherm achtergrondinformatie in tekst en beeld.

  Nederlander gek op voetbal

  Uit Europees onderzoek van vente-privee onder zesduizend ondervraagden blijkt dat Nederland een voetballand is. Van de Nederlandse mannen kijkt 98 procent graag naar voetbal. Bij vrouwen ligt dit percentage op 89 procent. Daar staat wel tegenover dat vrouwen liever online shoppen dan naar een voetbalwedstrijd kijken. Mocht Nederland van Spanje winnen dan koopt 26 procent van de vrouwen in euforische staat iets op het internet. Dat doet 15 procent van de vrouwen overigens ook als troost bij een nederlaag.

  WKvoetbalBraziliëNederlandNederlands elftalOranjeLouis van GaalSpanjeSalvadorVI Oranje

  Reacties

 1. TV-TIP Ernest & Célestine

  Ernest & Célestine
  NPO 3 om 12:00 uur
  Animatie. Ernest, een grote beer die verkouden is en honger heeft, zoekt in het vuilnis naar wat voedsel. Net op het moment dat hij iets in zijn mond wil stoppen hoort hij iemand roepen: "Stop!" De kleine muis die hij op wil eten zegt: "Als je me niet op eet geef ik je alles wat je wilt." Dit is het moment waarop de muis Célestine, die haar eigen hachje probeert te redden, het leven van Ernest op zijn kop zet.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP G.I. Joe: Retaliation

  G.I. Joe: Retaliation
  RTL 7 om 20:30 uur
  Dit keer moet het G.I. Joe team het niet alleen opnemen tegen hun dodelijke vijand Cobra, maar ook tegen regering die het G.I. Joe team probeert op te heffen en te elimineren.

  Zappen.blog.nl