1. Nieuws

  Spice Girls-reünie bij sluiting Olympische Spelen

  De sluitingsceremonie van de Olympische Spelen 2012 in Londen krijgt extra allure door een podiumreünie van girlsband The Spice Girls.
  Jarco Kriek
  11 augustus 2012
  comments 0
  Spice Girls-reünie bij sluiting Olympische Spelen

  De sluitingsceremonie van de Olympische Spelen 2012 in Londen krijgt extra allure door een podiumreünie van girlsband The Spice Girls. Ook andere Britse artiesten moeten de sluiting van de Olympische Spelen tot een groot spektakel maken.

  In 2001 gingen The Spice Girls definitief uit elkaar. De groep bestond oorspronkelijk uit vijf zangeressen. In 1998 verliet zangeres Geri Halliwell de groep. Drie later besloten de vier overgebleven Spice Girls met de girlsband te stoppen. Wellicht de bekendste Spice Girl is Victoria Beckham, die is getrouwd met de Britse voetballer David Beckham. In de openingsceremonie speelde David Beckham al een belangrijke rol bij het vervoer van het Olympisch vuur naar het Olympisch stadion in Londen.

  Repetities en foto’s

  Een reünie van The Spice Girls werd door velen al tijdens de Olympische Spelen verwacht. Door onderlinge spanningen en ruzies leek dit er uiteindelijk niet van te komen. De Britse krant The Sun heeft echter foto’s gepubliceerd waarop de vijf Spice Girls zingend en dansend op daken van Londense taxi’s te zien zijn.

  Meer Britse artiesten

  Op de slotavond van de Olympische Spelen 2012 zullen nog meer Britse artiesten optreden. Naar verluidt zijn dit in ieder geval George Michael, The Who en Pet Shop Boys. Ook Paul McCartney ontbreekt niet bij het Olympisch slot. In Nederland zijn de Olympische Spelen in HD-kwaliteit bij de NOS te bekijken. Wie het sluitstuk in 3D wil bekijken, kan dit via het HD-kanaal BBC HD doen. Hierop zendt de BBC de gehele sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in 3D uit. BBC HD is bij de meeste Nederlandse tv-aanbieders in het zenderaanbod opgenomen.

  Olympische SpelenLonden 2012Spice GirlsPet Shop BoysGeorge MichaelThe WhoPaul McCartneyVictoria BeckhamDavid BeckhamHDNOSNederland 1 HDBBCBBC HD3D

  Reacties

 1. TV-TIP Het vonnis

  Het vonnis
  NPO 3 om 22:00 uur
  Na een feestelijke avond bij zijn baas thuis, rijdt Luc Segers (Koen de Bouw) met zijn gezin naar huis. Wanneer ze onderweg stoppen om te tanken en een brood te halen bij een 24/7 automaat, slaat het noodlot toe. Wanneer Luc bijkomt uit een coma ligt hij in het ziekenhuis en blijkt hij zowel zijn vrouw als zijn dochter te zijn verloren. Verantwoordelijk voor het familiedrama is junkie Kenny de Groot, die door Luc wordt herkend op foto’s. De openbaar aanklager verzekert hem dat het recht zal zegevieren, maar niets blijkt minder waar… Kenny de Groot komt vrij vanwege een simpele procedurefout, ontdekt door zijn advocaat (Veerle Baetens). Verscheurt door verdriet en onmacht, neemt Luc het recht in eigen hand. Nu staat hij in de beklaagdenbank en zal hij zich moeten meten met de rechtstaat die hem in de steek heeft gelaten.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Hotel Rwanda

  Hotel Rwanda
  RTL 8 morgen om 00:45 uur
  Het waargebeurde verhaal van een gewone man die de moed en kracht had zijn leven op het spel te zetten om tal van onschuldige mensen te redden. Hutu Paul Rusesabagina (Don Cheadle) is hotelmanager van het luxe Hotel des Milles Collines in Rwanda. Tijdens de burgeroorlog tussen de Hutu?s en Tutsi?s begin jaren ?90 biedt Paul onderdak aan meer dan twaalfhonderd Tutsi-vluchtelingen in zijn hotel. Paul vecht ook voor zijn eigen leven en dat van zijn (Tutsi)vrouw en kinderen.

  Zappen.blog.nl