1. Nieuws

  Spice Girls-reünie bij sluiting Olympische Spelen

  De sluitingsceremonie van de Olympische Spelen 2012 in Londen krijgt extra allure door een podiumreünie van girlsband The Spice Girls.
  Jarco Kriek
  11 augustus 2012
  comments 0
  Spice Girls-reünie bij sluiting Olympische Spelen

  De sluitingsceremonie van de Olympische Spelen 2012 in Londen krijgt extra allure door een podiumreünie van girlsband The Spice Girls. Ook andere Britse artiesten moeten de sluiting van de Olympische Spelen tot een groot spektakel maken.

  In 2001 gingen The Spice Girls definitief uit elkaar. De groep bestond oorspronkelijk uit vijf zangeressen. In 1998 verliet zangeres Geri Halliwell de groep. Drie later besloten de vier overgebleven Spice Girls met de girlsband te stoppen. Wellicht de bekendste Spice Girl is Victoria Beckham, die is getrouwd met de Britse voetballer David Beckham. In de openingsceremonie speelde David Beckham al een belangrijke rol bij het vervoer van het Olympisch vuur naar het Olympisch stadion in Londen.

  Repetities en foto’s

  Een reünie van The Spice Girls werd door velen al tijdens de Olympische Spelen verwacht. Door onderlinge spanningen en ruzies leek dit er uiteindelijk niet van te komen. De Britse krant The Sun heeft echter foto’s gepubliceerd waarop de vijf Spice Girls zingend en dansend op daken van Londense taxi’s te zien zijn.

  Meer Britse artiesten

  Op de slotavond van de Olympische Spelen 2012 zullen nog meer Britse artiesten optreden. Naar verluidt zijn dit in ieder geval George Michael, The Who en Pet Shop Boys. Ook Paul McCartney ontbreekt niet bij het Olympisch slot. In Nederland zijn de Olympische Spelen in HD-kwaliteit bij de NOS te bekijken. Wie het sluitstuk in 3D wil bekijken, kan dit via het HD-kanaal BBC HD doen. Hierop zendt de BBC de gehele sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in 3D uit. BBC HD is bij de meeste Nederlandse tv-aanbieders in het zenderaanbod opgenomen.

  Olympische SpelenLonden 2012Spice GirlsPet Shop BoysGeorge MichaelThe WhoPaul McCartneyVictoria BeckhamDavid BeckhamHDNOSNederland 1 HDBBCBBC HD3D

  Reacties

 1. TV-TIP Ernest & Célestine

  Ernest & Célestine
  NPO 3 om 12:00 uur
  Animatie. Ernest, een grote beer die verkouden is en honger heeft, zoekt in het vuilnis naar wat voedsel. Net op het moment dat hij iets in zijn mond wil stoppen hoort hij iemand roepen: "Stop!" De kleine muis die hij op wil eten zegt: "Als je me niet op eet geef ik je alles wat je wilt." Dit is het moment waarop de muis Célestine, die haar eigen hachje probeert te redden, het leven van Ernest op zijn kop zet.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP G.I. Joe: Retaliation

  G.I. Joe: Retaliation
  RTL 7 om 20:30 uur
  Dit keer moet het G.I. Joe team het niet alleen opnemen tegen hun dodelijke vijand Cobra, maar ook tegen regering die het G.I. Joe team probeert op te heffen en te elimineren.

  Zappen.blog.nl