1. Nieuws

  Spike TV begonnen in Nederland en België

  Spike TV is in Nederland en Vlaanderen begonnen met uitzenden in de avond en nacht op het kanaal van Nickelodeon. Teennick en de series daarop zijn daardoor niet meer te zien.
  Jan-Hein Visser
  1 oktober 2015
  comments 41
  Spike TV begonnen in Nederland en België
  Spike TV is in Nederland en Vlaanderen begonnen met uitzenden in de avond en nacht op het kanaal van Nickelodeon. Teennick en de series daarop zijn daardoor niet meer te zien.

  Spike staat voor entertainment met een randje voor volwassenen. Satellietkijkers kenden de zender mogelijk al omdat een Britse versie van dit Amerikaanse kanaal al langer free to air te zien was via de Astra 2 satelliet. De zender brengt originele programma’s in diverse genres zoals actieseries, reality-tv en topsport zoals MMA fighting. Spike is dagelijks te zien van 21.00 uur tot en met 02.30 uur op het kanaal van Nickelodeon bij aanbieders als Ziggo, KPN en Telenet in Vlaanderen en Brussel. De programmering bestaat uit actieshows en reality. Maurice Hols, General Manager Viacom International Media Networks Benelux: "Na de VS en de UK is Nederland het derde land ter wereld waar wij het merk Spike introduceren. Een geweldige kans. De focus van Spike ligt op het non-lineaire aanbod van onze internationale content. Daarnaast zal het merk Spike een perfecte aanvulling zijn op ons merk,- en doelgroep portfolio met daarin de merken Comedy Central, Nickelodeon en MTV."

  Meer Spike in aantocht

  Begin 2016 zal Spike worden uitgebreid met een On Demand Video Platform, waarmee de consument zelf kan bepalen wanneer hij of zij de favoriete Spikeprogramma?s wil bekijken. Daarmee wordt voorzien in de behoefte van de doelgroep van 20- tot en met 49-jarigen om content non-lineair te consumeren.
  NickelodeonMTVViacomSpike TVTelenetZiggo

  Reacties

 1. TV-TIP Jack Reacher

  Jack Reacher
  RTL 5 om 20:00 uur
  Wanneer er vijf mensen worden doodgeschoten denkt de politie de dader snel opgepakt te hebben. De verdachte James Barr weigert echter te praten en voor zijn advocaat heeft hij slechts één boodschap: "Get Jack Reacher!"

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Wedden dat ik het kan

  Wedden dat ik het kan
  SBS6 om 20:00 uur
  In de eerste aflevering wedt Koen dat hij alle 721 Pokémon aan hun silhouet kan herkennen. Ook gaat Chris een bijzondere uitdaging aan. Lukt het hem om een cactus in twee minuten op te eten?

  Zappen.blog.nl