1. Nieuws

  Spike TV begonnen in Nederland en België

  Spike TV is in Nederland en Vlaanderen begonnen met uitzenden in de avond en nacht op het kanaal van Nickelodeon. Teennick en de series daarop zijn daardoor niet meer te zien.
  Jan-Hein Visser
  1 oktober 2015
  comments 41
  Spike TV begonnen in Nederland en België
  Spike TV is in Nederland en Vlaanderen begonnen met uitzenden in de avond en nacht op het kanaal van Nickelodeon. Teennick en de series daarop zijn daardoor niet meer te zien.

  Spike staat voor entertainment met een randje voor volwassenen. Satellietkijkers kenden de zender mogelijk al omdat een Britse versie van dit Amerikaanse kanaal al langer free to air te zien was via de Astra 2 satelliet. De zender brengt originele programma’s in diverse genres zoals actieseries, reality-tv en topsport zoals MMA fighting. Spike is dagelijks te zien van 21.00 uur tot en met 02.30 uur op het kanaal van Nickelodeon bij aanbieders als Ziggo, KPN en Telenet in Vlaanderen en Brussel. De programmering bestaat uit actieshows en reality. Maurice Hols, General Manager Viacom International Media Networks Benelux: "Na de VS en de UK is Nederland het derde land ter wereld waar wij het merk Spike introduceren. Een geweldige kans. De focus van Spike ligt op het non-lineaire aanbod van onze internationale content. Daarnaast zal het merk Spike een perfecte aanvulling zijn op ons merk,- en doelgroep portfolio met daarin de merken Comedy Central, Nickelodeon en MTV."

  Meer Spike in aantocht

  Begin 2016 zal Spike worden uitgebreid met een On Demand Video Platform, waarmee de consument zelf kan bepalen wanneer hij of zij de favoriete Spikeprogramma?s wil bekijken. Daarmee wordt voorzien in de behoefte van de doelgroep van 20- tot en met 49-jarigen om content non-lineair te consumeren.
  NickelodeonMTVViacomSpike TVTelenetZiggo

  Reacties

 1. TV-TIP The Rock

  The Rock
  Veronica om 20:00 uur
  De afvallige generaal Francis X. Hummel maakt zich met zijn marinecommando's meester van wat de best beveiligde gevangenis aller tijden was: Alcatraz. Ze gijzelen er 81 toeristen en vragen 100 miljoen dollars losgeld ter compensatie voor de familie van overleden manschappen tijdens geheime operaties. Als hun eis niet ingewilligd wordt, zullen vijftien zenuwgasraketten San Francisco treffen. Slechts twee mannen kunnen de stad en de gijzelaars redden. De ene is een jonge FBI-agent die alles afweet van chemische wapens, de andere is de enige man die er ooit in geslaagd is uit Alcatraz te ontsnappen: de mysterieuze macho John Mason ...

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Vier seizoenen aan de Amstel

  Vier seizoenen aan de Amstel
  NPO 1 om 22:10 uur
  Avond na avond staat er een team van de beste chefs en sommeliers klaar in het sterrenrestaurant aan de Amstel en Kerst komt er aan.

  Zappen.blog.nl