1. Nieuws

    Sport 1 US tijdelijk voor ESPN bij Nederlandse aanbieders

    De Duitse betaalzender Sport 1 US was afgelopen nacht enige uren via de Nederlandse tv-aanbieders KPN en UPC te bekijken.
    Jarco Kriek
    1 augustus 2013
    comments 1
    Sport 1 US tijdelijk voor ESPN bij Nederlandse aanbieders

    De Duitse betaalzender Sport 1 US was afgelopen nacht enige uren via de Nederlandse tv-aanbieders KPN en UPC te bekijken. Reden was het stoppen van ESPN America.

    Beide aanbieders gebruikten voor de Astra1-satellietverspreiding van Sky Deutschland voor de doorgifte van het HD-kanaal ESPN America HD op het eigen netwerk. Omdat Sky Deutschland direct na het stoppen van ESPN America HD op hetzelfde kanaalslot overschakelde naar het nieuwe betaalkanaal Sport 1 US was deze zender enkele uren in Nederland te bekijken. De Duitse betaalzender Sport 1 heeft de uitzendrechten van Amerikaanse sporten van ESPN overgenomen. Hierdoor kan men in Duitsland naar deze sporten blijven kijken.

    Geen verband met Sport1

    Het Duitse Sport 1 heeft geen enkele band met de Nederlandse betaalzender Sport1, dat eigendom van Chellomedia is. Sport1 onderhandelt met ESPN-eigenaar Walt Disney over de uitzendrechten van de belangrijkste Amerikaanse sporten voor Nederland die voorheen op ESPN America te zien waren. 

    ESPNESPN AmericaWalt DisneyAmerikasportSport1Sport 1 USsatellietSky DeutschlandKPNUPC

    Reacties

  1. TV-TIP The Voice Kids

    The Voice Kids
    RTL 4 om 20:30 uur
    Kan de 14-jarige Chavanté de coaches overtuigen met zijn rap-skills? Lukt het de 19-jarige superschattige Raya om op dit enorme podium haar focus te bewaren? Ook is de uit Syrië gevluchte Jean te horen.

    Doe mee en win!

    • *

      5X2 BIOSCOOPKAARTEN T2: TRAINSPOTTING

      Regisseur Danny Boyle is terug met de originele cast van Trainspotting: Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller en Robert Carlyle. Oftewel, wat krijgen Spud, Begbie, Sick Boy en Mark Renton nú weer voor hun kiezen? Totaal TV mag vijf keer twee bioscoopkaartjes weggeven.

    TV-TIP The Night Manager

    The Night Manager
    NPO 1 om 20:30 uur
    Jonathan Pine werkt als nachtmanager in een Egyptisch hotel. Het leven van Jonathan neemt een gevaarlijke wending wanneer een gast hem om een simpele gunst vraagt met hele grote gevolgen.

    Zappen.blog.nl