1. Nieuws

  Sport1 zendt Duitsland – Brazilië live uit

  Het betaalkanaal Sport1 zendt vanavond de vriendschappelijke voetbalwedstrijd Duitsland – Brazilië live uit. Dat heeft de sportzender bekend gemaakt. De wedstrijd wordt ook in HD-kwaliteit op Sport1 Live HD uitgezonden.
  Jarco Kriek
  10 augustus 2011
  comments 0
  Sport1 zendt Duitsland – Brazilië live uit

  Het betaalkanaal Sport1 zendt vanavond de vriendschappelijke voetbalwedstrijd Duitsland – Brazilië live uit. Dat heeft de sportzender bekend gemaakt. De wedstrijd wordt ook in HD-kwaliteit op Sport1 Live HD uitgezonden.

  De Nederlandse voetballiefhebber kan vanavond dus alsnog naar een vriendschappelijke wedstrijd met twee aansprekende tegenstanders kijken. Het affiche voor vanavond was natuurlijk Engeland – Nederland. Deze voetbalwedstrijd zou op Veronica live worden uitgezonden. De rellen in Engeland hebben er echter voor gezorgd dat deze vriendschappelijke wedstrijd – die in het Wembley stadion in London zou worden gespeeld – werd afgelast. In de komende maanden wordt bekeken of volgend jaar – naar aanloop van het Europees Kampioenschap voetbal in Polen – de vriendschappelijke wedstrijd alsnog gespeeld kan worden.

  Sport1 zendt Duitsland – Brazilië vanavond vanaf 20.45 uur uit. Het is voor de eerste keer dat de Brazilianen na de teleurstellende uitschakeling tegen Paraquay tijdens de Copa America weer een wedstrijd speelt. Duitsland staat in Groep A van de EK-kwalificatie ruim aan de leiding en wil er alles aan doen om tegen Brazilië de juiste vorm te behouden.

  De voetbalwedstrijd is overigens ook op de Duitse publieke omroep ARD live te volgen. Dit televisiekanaal bij alle televisieaanbieders digitaal en vrijwel alle kabelnetten die nog analoge televisie doorgeven beschikbaar. Bij sommige televisieaanbieders is het HD-kanaal HDTV/Startseite-HDTV" target="_blank">ARD HD ook beschikbaar. ARD en ARD HD zijn via de satelliet ongecodeerd – en dus zonder enige vorm van abonnement – te ontvangen. Op ARD HD wordt de vriendschappelijke voetbalwedstrijd in HD-kwaliteit uitgezonden. 
  Sport1Sport1 LiveSport1 Live HDARDARD HDvoetbalEK2012

  Reacties

 1. TV-TIP Schaatsen: World Cup Heerenveen

  Schaatsen: World Cup Heerenveen
  NPO 1 om 16:45 uur
  Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup in Heerenveen.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Panic Room

  Panic Room
  RTL 8 om 20:30 uur
  Het huis heeft een verborgen kamer, de zogenaamde Panic Room, die speciaal gebouwd is als toevluchtsoord in geval van inbraak. Al op de eerste avond dat ze in het appartement zijn, weten drie inbrekers hun huis binnen te dringen. Nog net op tijd weten moeder en dochter de 'panic room' in te vluchten, maar dan begint het dodelijke kat-en-muisspel met de drie niets ontziende indringers....

  Zappen.blog.nl