Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Spotify breidt functies uit

    De muziekstreamingdienst Spotify heeft de functionaliteit voor klanten verbeterd. Het biedt nu ook gepersonaliseerde informatie over concerten van favoriete artiesten aan.
    Jarco Kriek
    13 november 2015
    comments 2
    Spotify breidt functies uit
    Foto: ANP

    De muziekstreamingdienst Spotify heeft de functionaliteit voor klanten verbeterd. Het biedt nu ook gepersonaliseerde informatie over concerten van favoriete artiesten aan.


    Spotify biedt naast het onbeperkt beluisteren van muziekcontent voor een vast bedrag per maand vanaf nu ook de functie 'gepersonaliseerde concerten' aan. De abonnee kan aangeven wie de favoriete artiesten zijn. Wanneer deze artiesten in de buurt een concert geven, krijgt men automatisch een notificatie. Hierdoor hoef je nooit meer een optreden te missen. Artiesten kunnen zo ook nog makkelijker nieuws over hun shows delen met hun fans. De functie is op de smartphone beschikbaar via de 'Bladeren'-tab door 'Concerten' te selecteren. Hiermee krijg je een gepersonaliseerde lijst van concerten in jouw omgeving. Deze functie is uitgerold voor iPhone- en Android-gebruikers.

    Spotify Running

    Vanaf vandaag is ook de persoonlijke mix van tracks door Ellie Goulding beschikbaar via Spotify Running. Ellie is zelf een hardloopfanaat en sport het liefst met muziek. Daarom heeft ze een selectie gemaakt van haar favoriete nummers en deze gedeeld met haar Spotify-fans. Deze 'Running Original' - zoals de playlist van Ellie Goulding heet - past zich aan op het looptempo.

    Spotify gratis bij KPN

    KPN levert een premium-abonnement op Spotify zonder meerkosten aan bij het door klanten meest afgenomen Alles-in-1-abonnement.

    Spotifymuziekonlineinternetmuziekdienststreamingdienststreamenonbeperkt luisterenKPNAlles-in-1alles in 1tvtelevisieinternettelefoontelefoniebellen

    Reacties

  1. TV-TIP 2Doc: Groenkijkers

    2Doc: Groenkijkers
    NPO 2 om 22:19 uur
    Waar sommigen slechts onkruid en ongedierte zien, zien anderen zeldzame insecten en woeste natuur. Als kind ergerde regisseur Sanne Rovers zich dood aan haar vader, die bij elk plantje dat hij tegenkwam stopte om het te bestuderen. Nu wil ze zélf zo naar de natuur leren kijken als haar vader. Samen duiken ze het weiland in, en tonen dat er heel veel te zien is als je maar geduldig bent en goed kijkt. Daarnaast volgt Sanne gewone Nederlanders die zich onvermoeibaar inzetten om ‘hun’ kleine stukjes natuur te beschermen.

    Interview