Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Staatssecretaris Dekker opent Mediapark Jaarcongres

    Media-staatssecretaris Sander Dekker opent op 20 juni het Mediapark Jaarcongres in Hilversum. Hij geeft hierbij een toelichting op zijn mediabeleid.
    Jarco Kriek
    12 juni 2013
    comments 0
    Staatssecretaris Dekker opent Mediapark Jaarcongres

    Media-staatssecretaris Sander Dekker opent op 20 juni het Mediapark Jaarcongres in Hilversum. Hij geeft hierbij een toelichting op zijn mediabeleid. Het Mediapark Jaarcongres is een initiatief van iMMovator Cross Media Network, de Media Academie en Beeld en Geluid.

    Aansluitend geven Shula Rijxman van de Nederlandse publieke omroep, Jan Slagter van Omroep Max en Madeleine de Cock Buning van het Commissariaat voor de Media hun visie op het toekomstige medialandschap en daarbij gewenste beleid.

    Video on demand in de schijnwerper

    Verder is op het Mediapark Jaarcongres een aantal internationale topsprekers aanwezig. Daarbij staat de On Demand-consumptie centraal. Zo is video on demand-expert en voormalig iTunes manager Erik Anderson toegevoegd aan de line up van het media-event waar gemiddeld 700 mediaprofessionals op afkomen. Dagvoorzitter van het congres is RTL-Z journalist Diana Matroos. Onder haar leiding zal de Nederlandse mediatop met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen als multi-platform storytelling, second screen, online video en het gewenste mediabeleid. Andere sprekers zijn Matt Danzico van de BBC en Kenyatta Cheese. Het totale overzicht van sprekers is via www.mediaparkjaarcongres.nl te bekijken. Bezoekers van deze website krijgen met de kortingscode TTV213 korting op het toegangsbewijs.

    Mediapark JaarcongresMJPC 2013MediaparkHilversumSander DekkerJan SlagterOmroep MaxNederlandse publieke omroepNPOCommissariaat voor de Media

    Reacties

  1. TV-TIP 2Doc: Groenkijkers

    2Doc: Groenkijkers
    NPO 2 om 22:19 uur
    Waar sommigen slechts onkruid en ongedierte zien, zien anderen zeldzame insecten en woeste natuur. Als kind ergerde regisseur Sanne Rovers zich dood aan haar vader, die bij elk plantje dat hij tegenkwam stopte om het te bestuderen. Nu wil ze zélf zo naar de natuur leren kijken als haar vader. Samen duiken ze het weiland in, en tonen dat er heel veel te zien is als je maar geduldig bent en goed kijkt. Daarnaast volgt Sanne gewone Nederlanders die zich onvermoeibaar inzetten om ‘hun’ kleine stukjes natuur te beschermen.

    Interview