1. Nieuws

  Stoere serie Vikings op drie FOX-zenders in première

  De stoere hitserie Vikings gaat in Nederland op drie zenders van mediabedrijf FOX International Channels tegelijk in première. De eerste aflevering wordt 15 december uitgezonden.
  Jarco Kriek
  9 december 2014
  comments 8
  Stoere serie Vikings op drie FOX-zenders in première

  De stoere hitserie Vikings gaat in Nederland op drie zenders van mediabedrijf FOX International Channels tegelijk in première. De eerste aflevering wordt 15 december om 22.00 uur uitgezonden.


  Vikings is een Iers-Canadese historische dramaserie die de buitengewone verhalen van een groep Noorse krijgers vertelt. De eerste aflevering wordt gelijktijdig op de tv-zenders FOX, FOXlife en National Geographic Channel uitgezonden. De overige acht afleveringen zijn daarna alleen op FOX te zien. FOX zit bij alle aanbieders in het digitaal basispakket. In het geval van UPC is dat het digitale instapabonnement Starter.

  Vikings: historische stoere mannenserie

  Vikings speelt zich af aan het begin van het tijdperk van de Vikingen in Scandinavië rond het einde van de achtste eeuw. De serie is gebaseerd op de oude sagen over Ragnar Lothbrok. Met hulp van zijn familie en mannen probeert hij het leiderschap van de Vikingen over te nemen. Vikings is niet alleen een serie over avontuur, conflicten, oorlogen en bloedvergieten, maar draait ook om familie en broederschap.

  FOXVikingsFOXlifeNGCNational Geographic ChannelScandinaviëVikingendramaserieserie

  Reacties

 1. TV-TIP DWDD University presenteert

  DWDD University presenteert
  NPO 1 om 20:30 uur
  Professor Robbert Dijkgraaf is terug met een gloednieuwe DWDD University. In een live hoorcollege spijkert hij ditmaal onze kennis bij over licht.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Voice of Holland

  The Voice of Holland
  RTL 4 om 20:39 uur
  "The blind auditions" zijn achter de rug en de teams zijn gevormd. De coaches en hun talenten leren elkaar beter kennen en maken zich samen op voor 'The battles'. Vanaf vandaag gaan de vijftig overgebleven talenten per team onderling de strijd met elkaar aan. Waylon, Sanne, Ali B en Guus moeten tijdens deze muzikale krachtmetingen keiharde keuzes maken en de beste talenten selecteren. Hierbij lopen de emoties zowel bij de coaches als de talenten af en toe hoog op.

  Zappen.blog.nl