1. Nieuws

  Stoere serie Vikings op drie FOX-zenders in première

  De stoere hitserie Vikings gaat in Nederland op drie zenders van mediabedrijf FOX International Channels tegelijk in première. De eerste aflevering wordt 15 december uitgezonden.
  Jarco Kriek
  9 december 2014
  comments 8
  Stoere serie Vikings op drie FOX-zenders in première

  De stoere hitserie Vikings gaat in Nederland op drie zenders van mediabedrijf FOX International Channels tegelijk in première. De eerste aflevering wordt 15 december om 22.00 uur uitgezonden.


  Vikings is een Iers-Canadese historische dramaserie die de buitengewone verhalen van een groep Noorse krijgers vertelt. De eerste aflevering wordt gelijktijdig op de tv-zenders FOX, FOXlife en National Geographic Channel uitgezonden. De overige acht afleveringen zijn daarna alleen op FOX te zien. FOX zit bij alle aanbieders in het digitaal basispakket. In het geval van UPC is dat het digitale instapabonnement Starter.

  Vikings: historische stoere mannenserie

  Vikings speelt zich af aan het begin van het tijdperk van de Vikingen in Scandinavië rond het einde van de achtste eeuw. De serie is gebaseerd op de oude sagen over Ragnar Lothbrok. Met hulp van zijn familie en mannen probeert hij het leiderschap van de Vikingen over te nemen. Vikings is niet alleen een serie over avontuur, conflicten, oorlogen en bloedvergieten, maar draait ook om familie en broederschap.

  FOXVikingsFOXlifeNGCNational Geographic ChannelScandinaviëVikingendramaserieserie

  Reacties

 1. TV-TIP Utopia

  Utopia
  SBS6 om 19:30 uur
  Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP Arbitrage

  Arbitrage
  RTL 8 om 20:30 uur
  Robert Miller (Richard Gere) is topman van een financieel imperium en pater familias van een ogenschijnlijk gelukkige familie. Hij lijkt alles te hebben – geld, macht, een prachtige vrouw (Susan Sarandon) en een getalenteerde dochter (Brit Marling), die in zijn bedrijf werkt. Maar achter de schermen zit Robert diep in de schulden en moet hij zijn bedrijf verkopen voordat de lijken uit de kast komen. Zijn besluit om een weekendje te ontsnappen met zijn maîtresse, de mooie kunstenares Julie Côte (Laetitia Casta), brengt hem nog dieper in de problemen. Onderweg verongelukt hun auto waarna Robert de fanatieke rechercheur Michael Bryer (Tim Roth) achter zich aan krijgt. Het lijkt een kwestie van tijd voor zijn glanzende façade instort. Robert moet tot het uiterste gaan om te behouden wat hem dierbaarder is dan zijn vermogen; zijn familie.