1. Nieuws

  Stoere serie Vikings op drie FOX-zenders in première

  De stoere hitserie Vikings gaat in Nederland op drie zenders van mediabedrijf FOX International Channels tegelijk in première. De eerste aflevering wordt 15 december uitgezonden.
  Jarco Kriek
  9 december 2014
  comments 8
  Stoere serie Vikings op drie FOX-zenders in première

  De stoere hitserie Vikings gaat in Nederland op drie zenders van mediabedrijf FOX International Channels tegelijk in première. De eerste aflevering wordt 15 december om 22.00 uur uitgezonden.


  Vikings is een Iers-Canadese historische dramaserie die de buitengewone verhalen van een groep Noorse krijgers vertelt. De eerste aflevering wordt gelijktijdig op de tv-zenders FOX, FOXlife en National Geographic Channel uitgezonden. De overige acht afleveringen zijn daarna alleen op FOX te zien. FOX zit bij alle aanbieders in het digitaal basispakket. In het geval van UPC is dat het digitale instapabonnement Starter.

  Vikings: historische stoere mannenserie

  Vikings speelt zich af aan het begin van het tijdperk van de Vikingen in Scandinavië rond het einde van de achtste eeuw. De serie is gebaseerd op de oude sagen over Ragnar Lothbrok. Met hulp van zijn familie en mannen probeert hij het leiderschap van de Vikingen over te nemen. Vikings is niet alleen een serie over avontuur, conflicten, oorlogen en bloedvergieten, maar draait ook om familie en broederschap.

  FOXVikingsFOXlifeNGCNational Geographic ChannelScandinaviëVikingendramaserieserie

  Reacties

 1. TV-TIP Oh Obesitas

  Oh Obesitas
  SBS6 om 20:30 uur
  In 'Oh Obesitas' worden verschillende Haagse gezinnen gevolgd in hun strijd tegen de kilo's. We volgen niet alleen de inzet voor een gezonder leven, ook zien we het dagelijkse leven van de gezinnen.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Batman

  Batman
  SBS9 om 20:30 uur
  In het onveilige Gotham City zijn criminelen de baas maar daar brengt de mysterieuze Batman verandering in. De gemaskerde burgerwacht pakt de criminaliteit aan en wordt de held van Gotham. Maar wanneer crimineel Jack Napier door een ongeluk verandert in The Joker krijgt Batman te maken met zijn grootste en gevaarlijkste tegenstander. 

  Zappen.blog.nl