1. Nieuws

  Succes 24Kitchen doet Rudolph van Veen met Life4You stoppen

  Het succes van het Nederlandse foodkanaal 24Kitchen heeft tv-kok Rudolph van Veen doen besluiten om te stoppen met zijn wekelijkse werkzaamheden voor het RTL 4-programma Life4You.
  Jarco Kriek
  15 mei 2012
  comments 1
  Succes 24Kitchen doet Rudolph van Veen met Life4You stoppen
  Foto: ANP

  Het succes van het Nederlandse foodkanaal 24Kitchen heeft tv-kok Rudolph van Veen doen besluiten om te stoppen met zijn wekelijkse werkzaamheden voor het RTL 4-programma Life4You.

  De tv-kok maakte dit zondag tijdens de live-uitzending van Life4You bekend. Niet alleen meer werkzaamheden voor het foodkanaal 24Kitchen, maar ook een het feit dat Van Veen voor de tweede keer vader wordt, heeft bij het besluit om te stoppen bij Life4You een rol gespeeld.

  24Kitchen op goede weg

  De ingeslagen weg van het foodkanaal 24Kitchen lijkt de juiste te zijn. Het foodkanaal is een joint-venture tussen FOX Channels Benelux en Jan Dekker Holding BV. Ondanks dat het foodkanaal nog niet bij alle tv-aanbieders in Nederland te bekijken is, weten maandelijks miljoenen tv-kijkers de weg naar de 24Kitchen te vinden. De komende weken wordt het bereik van het foodkanaal nog verder uitgebreid als KPN via Interactieve TV en Digitenne het foodkanaal aan klanten gaat aanbieden. Ook bij enkele kleinere tv-aanbieders wordt 24Kitchen aan het zenderaanbod toegevoegd.

  Rudolph van Veen gaat over de grenzen

  De keuze van Rudolph van Veen voor 24Kitchen komt doordat de tv-kok voor buitenlandse edities van het foodkanaal programma’s mag gaan maken. Het concept van 24Kitchen is in Nederland gestart maar FOX Channels International heeft 24Kitchen al in meerdere Europese tv-markten – waaronder Tsjechië en Portugal – gelanceerd. Zo worden nieuwe kookprogramma’s van Rudolph van Veen voortaan niet alleen in de Nederlandse taal, maar ook in het Duits en Engels opgenomen. Van Veen gaat ook in het buitenland programma’s maken en is hierdoor vaker van huis weg. Reden voor hem om zijn wekelijkse werkzaamheden voor Life4You te stoppen.

  Rudolph van Veen24KitchenRTL 4Life4YouCarlo BoszhardtIrene MoorsKPNInteractieve TVDigitenneZiggoUPCCaiwayGlashart Media

  Reacties

 1. TV-TIP Ernest & Célestine

  Ernest & Célestine
  NPO 3 om 12:00 uur
  Animatie. Ernest, een grote beer die verkouden is en honger heeft, zoekt in het vuilnis naar wat voedsel. Net op het moment dat hij iets in zijn mond wil stoppen hoort hij iemand roepen: "Stop!" De kleine muis die hij op wil eten zegt: "Als je me niet op eet geef ik je alles wat je wilt." Dit is het moment waarop de muis Célestine, die haar eigen hachje probeert te redden, het leven van Ernest op zijn kop zet.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP G.I. Joe: Retaliation

  G.I. Joe: Retaliation
  RTL 7 om 20:30 uur
  Dit keer moet het G.I. Joe team het niet alleen opnemen tegen hun dodelijke vijand Cobra, maar ook tegen regering die het G.I. Joe team probeert op te heffen en te elimineren.

  Zappen.blog.nl