1. Nieuws

    Super Bowl levert recordbedrag reclame op

    De Amerikaanse tv-zender NBC Universal heeft een recordbedrag aan reclameinkomsten rond de uitzending van de Super Bowl 2015 binnengehaald.
    Jarco Kriek
    1 februari 2015
    comments 3
    Super Bowl levert recordbedrag reclame op
    Foto: ANP

    De Amerikaanse tv-zender NBC Universal heeft een recordbedrag aan reclameinkomsten rond de uitzending van de Super Bowl 2015 binnengehaald.


    De finale is in Nederland live via het digitale basiskanaal FOX te bekijken. Op deze zender wordt de live-uitzending met Nederlandse commentaar uitgezonden. Via betaalzender FOX Sports kan men de Super Bowl met origineel Amerikaans commentaar volgen. De Amerikaanse host-broadcaster NBC Universal heeft goede zaken rond het belangrijkste American Football-evenement van het jaar gedaan. Alle reclameblokken zijn vol en tegen een recordbedrag verkocht. Voor een tv-commercial van dertig seconden moest een bedrag van rond de vier miljoen euro betaald worden.

    Super BowlSuper Bowl XLIXAmerican FootballFOXFOX SportsFOX Sports Internationaldigitaalbasiskanaalbasispakketopen netUPCSKVSat.1SDHDsatellietAstra1kabelglasvezelDSLIPTVDigitenneCanalDigitaal

    Reacties

  1. TV-TIP UEFA Europa League Ajax - Legia Warschau

    UEFA Europa League Ajax - Legia Warschau
    RTL 7 om 19:00 uur
    Europese topclubs nemen het tegen elkaar op in de UEFA Europa League. Het is het sterkste clubtoernooi van Europa na de Champions League en een garantie op memorabele wedstrijden.

    Doe mee en win!

    • *

      5X2 BIOSCOOPKAARTEN T2: TRAINSPOTTING

      Regisseur Danny Boyle is terug met de originele cast van Trainspotting: Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller en Robert Carlyle. Oftewel, wat krijgen Spud, Begbie, Sick Boy en Mark Renton nú weer voor hun kiezen? Totaal TV mag vijf keer twee bioscoopkaartjes weggeven.

    TV-TIP Krabbé zoekt Picasso

    Krabbé zoekt Picasso
    NPO 2 om 20:30 uur
    In 1927 krijgt Picasso een affaire met de 17-jarige Marie-Thérèse Walter. Hij slaagt erin de affaire acht jaar lang voor zijn vrouw verborgen te houden, maar des te zichtbaarder is deze in zijn kunst.

    Zappen.blog.nl