Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Tele2 directieleden chatten met klanten

    Directieleden van het communicatiebedrijf Tele2 gaan eens per twee weken chatten met klanten van het bedrijf.
    Jarco Kriek
    8 december 2007
    comments 0
    Tele2 directieleden chatten met klanten
    Directieleden van het communicatiebedrijf Tele2 gaan eens per twee weken chatten met klanten van het bedrijf. Hiermee wil het bedrijf de bedrijfsvoering nog beter op haar klanten afstemmen.

    De eerste chatsessie vond vrijdag 7 december tussen 11 en 12 uur plaats. Abonnees van Tele2 konden via de internetsite chatten met directieleden van het bedrijf. Deze stonden open voor vragen, klachten en suggesties. Tele2 zegt met de reacties van de abonnees direct aan de slag te gaan voor het zoeken naar oplossingen van problemen.

    “Bij Tele2 vinden wij het belangrijk dat de directie en het management contact houden met onze klanten. Hierdoor kunnen wij ons goed verplaatsen in echte klantsituaties en dat levert uiteindelijk diensten en producten op die direct aansluiten bij de wensen van onze klanten,” aldus Günther Vogelpoel, directeur consumentenmarkt. “Om met onze klanten te praten neemt onze directie en het managent al regelmatig de telefoon aan in onze callcenters. De Tele2 Management Chat is een logische vervolgstap om onze klanten nog beter te leren kennen,” aldus Vogelpoel in een persverklaring van het bedrijf.
    Tele2chat

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview