Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Tele2 mogelijk met onbeperkt 4G internet

    Tele2 heeft aangekondigd begin 2015 in delen van Nederland 4G te gaan aanbieden. De directeur van het telecombedrijf heeft gezinspeeld op de komst van onbeperkte 4G internetbundels.
    Jarco Kriek
    13 december 2014
    comments 5
    Tele2 mogelijk met onbeperkt 4G internet
    Foto: ANP

    Tele2 heeft aangekondigd begin 2015 in delen van Nederland 4G te gaan aanbieden. De directeur van het telecombedrijf heeft gezinspeeld op de komst van onbeperkte 4G internetbundels. Dat meldt Nu.nl.


    Jeff Dodds deed zijn uitspraken in de podcast van de week van NuTech. Er is volgens de Nederlandse Tele2-directeur een duidelijke markt voor onbeperkt internet. "Het is niet ongewoon voor ons om markten op te schudden", voegde Dodds hieraan toe. Tele2 brak in het verleden ook al de markt voor vaste telefonie open met een prijzenoorlog tegen marktleider KPN. Op dit moment biedt T-Mobile de internetbundel met de hoogste datalimiet. Het abonnement van 10GB kost €26,50 per maand bij een tweejarig contract. Tele2 wil vanaf maart 2015 in delen van Nederland 4G gaan aanbieden. Binnen twaalf maanden wil het telecombedrijf een landelijk dekkend 4G-netwerk operationeel hebben.

    Tele24GmobielinternetLTET-Mobileonbeperkt internetdataNederlandJeff DoddsNutechpodcast

    Reacties