Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Tele2 mogelijk met onbeperkt 4G internet

    Tele2 heeft aangekondigd begin 2015 in delen van Nederland 4G te gaan aanbieden. De directeur van het telecombedrijf heeft gezinspeeld op de komst van onbeperkte 4G internetbundels.
    Jarco Kriek
    13 december 2014
    comments 5
    Tele2 mogelijk met onbeperkt 4G internet
    Foto: ANP

    Tele2 heeft aangekondigd begin 2015 in delen van Nederland 4G te gaan aanbieden. De directeur van het telecombedrijf heeft gezinspeeld op de komst van onbeperkte 4G internetbundels. Dat meldt Nu.nl.


    Jeff Dodds deed zijn uitspraken in de podcast van de week van NuTech. Er is volgens de Nederlandse Tele2-directeur een duidelijke markt voor onbeperkt internet. "Het is niet ongewoon voor ons om markten op te schudden", voegde Dodds hieraan toe. Tele2 brak in het verleden ook al de markt voor vaste telefonie open met een prijzenoorlog tegen marktleider KPN. Op dit moment biedt T-Mobile de internetbundel met de hoogste datalimiet. Het abonnement van 10GB kost €26,50 per maand bij een tweejarig contract. Tele2 wil vanaf maart 2015 in delen van Nederland 4G gaan aanbieden. Binnen twaalf maanden wil het telecombedrijf een landelijk dekkend 4G-netwerk operationeel hebben.

    Tele24GmobielinternetLTET-Mobileonbeperkt internetdataNederlandJeff DoddsNutechpodcast

    Reacties

  1. TV-TIP Joanna Lumley's Specerijenroute

    Joanna Lumley's Specerijenroute
    NPO 2 om 18:30 uur
    Absolutely Fabulous-ster Joanna Lumley werd geboren in India, en is gefascineerd door verre streken en exotische keukens. Ze reist naar landen die barsten van de specerijen en kruiden, zoals Indonesië, India en Zanzibar. Ze geniet van het natuurschoon en de schitterende kleuren, maar staat ook stil bij de bloederige onderdrukking van de bevolking in de voormalige kolonies. In de eerste aflevering is Indonesië aan de beurt. Joanna bezoekt o.a. Banda, Jakarta en de Molukken, waar ze meer leert over de geschiedenis van nootmuskaat.

    TV-TIP Help, Mijn Man is Klusser!

    Help, Mijn Man is Klusser!
    RTL 5 om 19:00 uur
    De komende weken geniet je van seizoen 15 van het verbouwprogramma Help, Mijn Man is Klusser!. Een bijzondere reeks, want de meeste deelnemers zijn maar wat blij met de hulp van John Williams en zijn team. In de eerste aflevering dreigt Petra haar man te verlaten als hij de hulp van John niet accepteert, maar Joop blijkt de redelijkheid zelve te zijn. Later in het seizoen is het zelfs de man zélf die een beroep doet op John. Natuurlijk zijn er óók weer mokkende kandidaten die het klusteam het liefst weg zouden sturen.

    Interview