Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Tele2 verlaagt prijzen en biedt meer HD in basispakket

    Tele2 breidt binnen enkele weken het aantal HD-zenders in het basispakket van Interactieve TV van drie naar elf uit. Ook wordt uitgesteld kijken onderdeel van het basispakket.
    Jarco Kriek
    16 februari 2014
    comments 6
    Tele2 verlaagt prijzen en biedt meer HD in basispakket
    Foto: ANP
    Tele2 breidt binnen enkele weken het aantal HD-zenders in het basispakket van Interactieve TV van drie naar elf uit. Ook wordt uitgesteld kijken onderdeel van het basispakket. Dat meldt Breedbandwinkel.

    Met de HD-uitbreiding in het basispakket volgt Tele2 de directe concurrenten als KPN en Telfort die al langere tijd de elf populairste tv-zenders van Nederland in HD-kwaliteit aanbieden. Er zijn nog meer wijzigingen in het basispakket. Zo biedt Tele2 standaard de uitgesteld kijken-dienst Programma Gemist waarbij de klant tot tien dagen terug naar eerder uitgezonden tv-programma’s kan kijken. Daarnaast verlaagt Tele2 de prijs van de aanvullende dienst ‘TV opnemen en pauzeren’ van vijf naar drie euro per maand. Via deze digitale tv-dienst kan men via de ingebouwde harde schijf in de interactieve tv-decoder tot tachtig uur programma’s opnemen en live bekeken programma’s tijdelijk pauzeren.

    Korting FOX Sports

    Opvallend is ook de fikse korting die Tele2 gaat aanbieden bij abonnementen op betaalzender FOX Sports. Bij het complete FOX Sports-abonnement – bestaande uit FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International – krijgt de Tele2-klant de eerste zes maanden gratis. Bij het FOX Sports Eredivisie-abonnement wordt de eerste drie maanden gratis door Tele2 geleverd.

    Tele2 gaat concurrentie aan

    Om de concurrentie met andere Alles-in-1-aanbieders beter aan te gaan, heeft Tele2 de prijzen van veel abonnementen gewijzigd. De prijsverlaging van het maandelijkse abonnement geldt hoofdzakelijk bij het afsluiten van contracten met de duur van twee jaar. Hierdoor wordt het Alles-in-1-abonnement in sommige gevallen zes euro per maand goedkoper. Verder geeft Tele2 bij VDSL-abonnementen een lagere internetsnelheid aan. Waar voorheen 50Mbps als snelheidsaanduiding werd gebruikt, is dit nu naar 40Mbps verlaagd. Tele2 geeft hierbij als reden aan dat 40Mbps dichter in de buurt komt bij de internetsnelheid die klanten in praktijk behalen. Bij ADSL en VDSL is de internetsnelheid afhankelijk van enkele factoren waaronder de afstand tussen aansluitpunt en de wijkcentrale.
    Tele2glasvezelADSLVDSLDSLHDHDTVbasispakketAlles-in-1triple playtvtelevisieinternettelefoontelefonieFOXFOX SportsFOX Sports EredivisieFOX Sports International

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview