1. Nieuws

  Telecombedrijf UTS Curaçao en KPMG verdacht van fraude

  UTS, de grootste leverancier van televisie en telefonie op Curaçao, en accountantskantoor KPMG Curaçao worden verdacht van fraude. Deze gaat over het exploiteren van goksites.
  Jan-Hein Visser
  25 mei 2016
  comments 0
  Telecombedrijf UTS Curaçao en KPMG verdacht van fraude
  UTS, de grootste leverancier van televisie en telefonie op Curaçao, en accountantskantoor KPMG Curaçao worden verdacht van fraude. Deze gaat over het exploiteren van goksites.

  Nieuwsrubriek eenvandaag berichtte dinsdag over het feit dat vanuit Curaçao en gefaciliteerd door UTS al jarenlang goksites online actief zijn en dat hierbij sprake is van banden met de onderwereld. KPMG Dutch Caribbean zou UTS daarbij ook nog eens in bescherming nemen. De Nederlandse overheid kan daar weinig tegen ondernemen. Curaçao is een zelfstandig land binnen het koninkrijk der Nederlanden. KPMG en UTS hebben tot op heden geen inzage gegeven in de jaarrekeningen van het bedrijf van de afgelopen drie jaar. Minister Plasterk zegt daar niets aan te kunnen doen. De SP wil het er niet bij laten zitten en wil nu alsnog een reactie, aldus vandaag de krant Amigoe uit Curaçao. De kans dat KPMG openheid van zaken geeft lijkt klein.
  CuraçaoUTSPlasterkfraude

  Reacties

 1. TV-TIP Tegenlicht

  Tegenlicht
  NPO 2 om 21:05 uur
  Waar ligt de (ethische) grens als het gaat om het verzamelen, mis- en gebruiken van onze persoonlijke data door het bedrijfsleven? Te gast zijn verschillende experts op online-gebied.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP Terminator 2: Judgment Day

  Terminator 2: Judgment Day
  Fox om 21:35 uur
  Skynet - het computersysteem dat anno 2029 oorlog voert tegen de mensheid - stuurt een nieuwe cyborg terug in de tijd. Deze geavanceerde, onverwoestbare versie van de "Terminator" heeft als enige opdracht het vermoorden van John Connor, een tiener die in de toekomst uit zal groeien tot de leider van het verzet tegen de robots van Skynet. Het verzet is op de hoogte van deze geheime missie en stuurt eveneens een "Terminator" : die moet John en zijn moeder Sarah beschermen...