1. Nieuws

  Telecombedrijf UTS Curaçao en KPMG verdacht van fraude

  UTS, de grootste leverancier van televisie en telefonie op Curaçao, en accountantskantoor KPMG Curaçao worden verdacht van fraude. Deze gaat over het exploiteren van goksites.
  Jan-Hein Visser
  25 mei 2016
  comments 0
  Telecombedrijf UTS Curaçao en KPMG verdacht van fraude
  UTS, de grootste leverancier van televisie en telefonie op Curaçao, en accountantskantoor KPMG Curaçao worden verdacht van fraude. Deze gaat over het exploiteren van goksites.

  Nieuwsrubriek eenvandaag berichtte dinsdag over het feit dat vanuit Curaçao en gefaciliteerd door UTS al jarenlang goksites online actief zijn en dat hierbij sprake is van banden met de onderwereld. KPMG Dutch Caribbean zou UTS daarbij ook nog eens in bescherming nemen. De Nederlandse overheid kan daar weinig tegen ondernemen. Curaçao is een zelfstandig land binnen het koninkrijk der Nederlanden. KPMG en UTS hebben tot op heden geen inzage gegeven in de jaarrekeningen van het bedrijf van de afgelopen drie jaar. Minister Plasterk zegt daar niets aan te kunnen doen. De SP wil het er niet bij laten zitten en wil nu alsnog een reactie, aldus vandaag de krant Amigoe uit Curaçao. De kans dat KPMG openheid van zaken geeft lijkt klein.
  CuraçaoUTSPlasterkfraude

  Reacties

 1. TV-TIP Watchmen

  Watchmen
  RTL 7 om 20:00 uur
  Deze mysterieuze, spectaculaire actiefilm speelt zich af in 1985 in de straten van New York. Superhelden maken deel uit van het dagelijkse leven en spelen een belangrijke rol in de samenleving. Wanneer door één van de superhelden ontdekt wordt dat er een seriemoordenaar rondloopt met als doel hen allen uit te moorden, volgt er ontdekking op ontdekking. De missie van de Watchmen is te waken over de mensheid, maar wie houdt hen dan in de gaten?

  Doe mee en win!

  • *

   1X COMPLETE HARRY POTTER-BOX

   Een bezoekje aan Zweinstein is juist met de feestdagen magisch. De Harry Potter Collection in een nieuw jasje bevat alle acht films op dvd en Blu-ray en is de onmisbare boxset in ieder gezin. Totaal TV mag ‘m één keer weggeven.

  TV-TIP Walking Tall

  Walking Tall
  Veronica om 20:00 uur
  Chris Vaughn (The Rock) is een ex-marinier die naar huis terugkeert. Wat hij aantreft is niet langer meer het stadje waar hij afscheid van nam. Zijn aardsrivaal Jay Hamilton (Neal McDonough) heeft het rustige plaatsje waar Chris opgroeide, veranderd in een spookstad, waar misdaad, drugs en geweld de boventoon voeren. Chris en zijn maatje Ray Templeton (Johnny Knoxville) besluiten te vechten voor de belangen van het dorp. Het wordt een keiharde strijd, maar ze geven niet op.

  Zappen.blog.nl