1. Nieuws

  Telefónica pioniert met Social TV platform

  Mediabedrijf Telefónica wil nog verder gaan dan wat Liberty Global met social media-oepassingen op het Horizonplatform van plan is. Telefónica spreekt van pionieren met Social TV.
  Jan-Hein Visser
  23 februari 2016
  comments 0
  Telefónica pioniert met Social TV platform
  Mediabedrijf Telefónica wil nog verder gaan dan wat Liberty Global met social media-toepassingen op het Horizonplatform van plan is. Telefónica spreekt van pionieren met Social TV.

  Social TV is door Telefónica onthuld op het World Mobile World Congress in Barcelona. Het bedrijf is vooral actief met televisiediensten in de Spaanstalige wereld, maar stelt wel dat een combinatie van social media met televisie overal de toekomst heeft. Telefónica bewandelt een volledig andere weg dan Horizon dat actief Twitter gaat gebruiken. Met Social TV kunnen alle gebruikers via hun tv-scherm communiceren zónder dat ze een Twitteraccount hebben. Social tv is bedoeld om met elkaar te chatten tijdens en over tv-programma's door middel van een conference call. De conversatie, ongeacht of die via tekst, spraak of chat plaatsvindt, komt op het scherm terug in real time tijdens de uitzending. In Spanje wil Telefónica dit via Movistar+ gaan aanbieden.
  TelefónicaSpanjeSocial MediaTwitterFacebookLiberty GlobalHorizon

  Reacties

 1. TV-TIP It Happened One Night

  It Happened One Night
  Een om 15:30 uur
  Komedie van Frank Capra, gebaseerd op een verhaal van Samuel Hopkins Adams. De verwende Ellie Andrews loopt weg van haar rijke vader, omdat die niet wil dat zijn dochter met een playboy trouwt. In de bus op weg naar New York, leert ze Peter Warner, een werkloze journalist, kennen. Het duo kan het eerst niet zo best met elkaar vinden, maar wanneer de bus pech heeft besluiten ze toch samen te gaan liften. Warner ziet wel een verhaal in hun ongelukkig avontuur, maar de zaken worden ingewikkeld als de weggelopen erfgename en de vrijpostige journalist verliefd worden op elkaar...

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP FC Barcelona - Real Madrid

  FC Barcelona - Real Madrid
  Ziggo Sport Select om 16:15 uur
  Verslag van de wedstrijd FC Barcelona - Real Madrid, gespeeld in de Primera Division.

  Zappen.blog.nl