1. Nieuws

  Telefónica pioniert met Social TV platform

  Mediabedrijf Telefónica wil nog verder gaan dan wat Liberty Global met social media-oepassingen op het Horizonplatform van plan is. Telefónica spreekt van pionieren met Social TV.
  Jan-Hein Visser
  23 februari 2016
  comments 0
  Telefónica pioniert met Social TV platform
  Mediabedrijf Telefónica wil nog verder gaan dan wat Liberty Global met social media-toepassingen op het Horizonplatform van plan is. Telefónica spreekt van pionieren met Social TV.

  Social TV is door Telefónica onthuld op het World Mobile World Congress in Barcelona. Het bedrijf is vooral actief met televisiediensten in de Spaanstalige wereld, maar stelt wel dat een combinatie van social media met televisie overal de toekomst heeft. Telefónica bewandelt een volledig andere weg dan Horizon dat actief Twitter gaat gebruiken. Met Social TV kunnen alle gebruikers via hun tv-scherm communiceren zónder dat ze een Twitteraccount hebben. Social tv is bedoeld om met elkaar te chatten tijdens en over tv-programma's door middel van een conference call. De conversatie, ongeacht of die via tekst, spraak of chat plaatsvindt, komt op het scherm terug in real time tijdens de uitzending. In Spanje wil Telefónica dit via Movistar+ gaan aanbieden.
  TelefónicaSpanjeSocial MediaTwitterFacebookLiberty GlobalHorizon

  Reacties

 1. TV-TIP Vroege vogels

  Vroege vogels
  NPO 2 om 19:20 uur
  Zoektocht naar de mooiste beelden en bijzondere verhalen uit de Nederlandse natuur.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP UEFA Champions League: Borussia Dortmund - Real Madrid

  UEFA Champions League: Borussia Dortmund - Real Madrid
  Veronica om 20:00 uur
  Live de wedstijd van de UEFA Champions League: Borussia Dortmund Real Madrid.