1. Nieuws

  Telefónica pioniert met Social TV platform

  Mediabedrijf Telefónica wil nog verder gaan dan wat Liberty Global met social media-oepassingen op het Horizonplatform van plan is. Telefónica spreekt van pionieren met Social TV.
  Jan-Hein Visser
  23 februari 2016
  comments 0
  Telefónica pioniert met Social TV platform
  Mediabedrijf Telefónica wil nog verder gaan dan wat Liberty Global met social media-toepassingen op het Horizonplatform van plan is. Telefónica spreekt van pionieren met Social TV.

  Social TV is door Telefónica onthuld op het World Mobile World Congress in Barcelona. Het bedrijf is vooral actief met televisiediensten in de Spaanstalige wereld, maar stelt wel dat een combinatie van social media met televisie overal de toekomst heeft. Telefónica bewandelt een volledig andere weg dan Horizon dat actief Twitter gaat gebruiken. Met Social TV kunnen alle gebruikers via hun tv-scherm communiceren zónder dat ze een Twitteraccount hebben. Social tv is bedoeld om met elkaar te chatten tijdens en over tv-programma's door middel van een conference call. De conversatie, ongeacht of die via tekst, spraak of chat plaatsvindt, komt op het scherm terug in real time tijdens de uitzending. In Spanje wil Telefónica dit via Movistar+ gaan aanbieden.
  TelefónicaSpanjeSocial MediaTwitterFacebookLiberty GlobalHorizon

  Reacties

 1. TV-TIP Penny's Shadow

  Penny's Shadow
  NPO 3 om 15:30 uur
  Lisa is zeventien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met haar moeder en zusje Tess op vakantie naar Ameland. Tess neemt ook haar eigenwijze pony Rakker mee. Ze verblijven op de kampeerboerderij van de achttienjarige Kai en zijn vader. Kai's moeder is jaren geleden overleden bij een ongeluk met haar geliefde paard Shadow. De zwarte hengst heeft het overleefd, maar is zwaar getraumatiseerd en onbetrouwbaar geworden. Kai zag het ongeluk gebeuren en heeft daardoor een moeilijke band met het paard. Lisa is ervan overtuigd dat ze kan helpen met Shadow, maar Kai wil hier niets van weten. Ze besluit om in het geheim toch het paard te gaan trainen.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Say Yes To the Dress Benelux

  Say Yes To the Dress Benelux
  TLC om 20:00 uur
  Volg Nederlandse en Vlaamse bruiden die op zoek zijn naar de perfecte bruidsjurk. De bruiden worden onder andere geholpen door de Amerikaanse bruidsjurkengoeroe Randy Fenoli.

  Zappen.blog.nl