1. Nieuws

  Telefónica start met 3D televisie in Brazilië

  Eindelijk lijkt 3D televisie nu voor de consument beschikbaar te komen. Niet in Europa maar in Brazilië. Telefónica zal daar samen met TVA de Philips beeldtechnologie uitrollen.
  Jarco Kriek
  16 augustus 2008
  comments 0
  Telefónica start met 3D televisie in Brazilië

  Het Spaanse telefoonbedrijf Telefónica start in de Braziliaanse hoofdstad Sao Paulo binnen korte tijd met het aanbieden van 3D televisie. Om 3D te kunnen zien moet de abonnee wel een speciale door Philips ontwikkelde 3D televisie aanschaffen.

  Opvallend is dat Telefónica voor het aanbieden van 3D televisie gewoon de oude koperdraad zal gaan gebruiken en niet, zoals de algemene verwachting bij 3D televisie was, glasvezelkabel. De Spaanse telecomgigant zal 3D in Brazilië samen gaan aanbieden met de Braziliaanse betaaltevisieaanbieder TVA. Voorlopig zal 3D televisie alleen nog in de rijke wijk Jardins in Sao Paulo worden aangeboden. Daar kunnen inwoners zich abonneren op het 3D IPTV aanbod.

  Philips investeert al langer in de 3D technologie. Hierbij kan zonder, zoals nu het geval is, speciale bril gekeken worden naar driedimensionale televisie. Philips noemt de nieuwe 3D technologie WoWvx. Naast deze 3D techniek beschikken de nieuwe 3D beeldschermen van Philips ook over de nieuwste beeldtechnologie.

  Alleen rijke Brazilianen en zakenmensen die in Brazilië wonen, zullen de mogelijkheid hebben om van 3D televisie te genieten. Telefónica heeft namelijk als richtprijs voor het 3D zenderpakket en bijbehorende 52 inch 3D televisie van Philips een prijs van 18.000 euro genoemd

  Telefónica3D televisiePhilips

  Reacties

 1. TV-TIP Ernest & Célestine

  Ernest & Célestine
  NPO 3 om 12:00 uur
  Animatie. Ernest, een grote beer die verkouden is en honger heeft, zoekt in het vuilnis naar wat voedsel. Net op het moment dat hij iets in zijn mond wil stoppen hoort hij iemand roepen: "Stop!" De kleine muis die hij op wil eten zegt: "Als je me niet op eet geef ik je alles wat je wilt." Dit is het moment waarop de muis Célestine, die haar eigen hachje probeert te redden, het leven van Ernest op zijn kop zet.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP G.I. Joe: Retaliation

  G.I. Joe: Retaliation
  RTL 7 om 20:30 uur
  Dit keer moet het G.I. Joe team het niet alleen opnemen tegen hun dodelijke vijand Cobra, maar ook tegen regering die het G.I. Joe team probeert op te heffen en te elimineren.

  Zappen.blog.nl