Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Telenet door arrogantie over prijsverhoging onder vuur

    Ruim zeventigduizend Telenet-klanten hebben aangegeven het kabelbedrijf vanwege prijsverhogingen de rug toe te keren. Dat heeft deels met de arrogante houding van Telenet te maken.
    Jarco Kriek
    17 december 2014
    comments 6
    Telenet door arrogantie over prijsverhoging onder vuur

    Ruim zeventigduizend Telenet-klanten hebben aangegeven het kabelbedrijf vanwege prijsverhogingen de rug toe te keren. Dat heeft deels met de arrogante houding van Telenet te maken.


    Telenet liet eerder in een reactie over de ophef rond de prijsverhoging weten dat de klant vrij is om bij het kabelbedrijf te vertrekken. Ook stelt het bedrijf dat men het niet gelooft dat tienduizenden klanten om deze reden het abonnement opzeggen. Toch lijkt de onrust rond Telenet groter te worden. De Belgische consumentenorganisatie Test-Aankoop bundelt de krachten met een actiegroep die op Facebook is ontstaan. Test-aankoop zet hiermee Telenet onder druk om de aangekondigde prijsverhoging te heroverwegen.

    Telenet-abonnement wordt fors duurder

    Het abonnement voor Telenetklanten gaat in 2015 met enkele euro’s per maand omhoog. De abonnementen Whop en Whoppa worden drie euro per maand duurder. Het duo play abonnement met Basic Internet en digitale tv gaat twee euro in prijs omhoog. Test-Aankoop stelt dat Telenet misbruik maakt van het gebrek aan concurrentie op de Belgische telecommarkt. Uit recente onderzoeken van de consumentenorganisatie komt Telenet als duurste uit de bus. Ook landelijke tv-zenders besteden aandacht aan de acties rond de prijsverhoging bij Telenet.

    TelenetprijsverhogingTest-Aankoopinternetdigitaaltvtelevisiealles-in-1alles in 1triple playduo playTV VlaanderenactieactiegroepBelgiëkabel

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview