Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Test met Ultra HD van KPN vooralsnog geen groot succes

    Het zat KPN niet mee de afgelopen week. Het bedrijf kampte met een emailstoring, ook Voip-telefonie werd getroffen. En de test met Ultra-HD verloopt ook niet vlekkeloos.
    Jan-Hein Visser
    7 april 2017
    comments 1
    Test met Ultra HD van KPN vooralsnog geen groot succes
    Foto ANP

    KPN biedt sinds 2005 IPTV aan en is sinds vorig jaar bezig met een eerste pilot voor 4K Ultra HD. Maar de testers blijken nog niet heel erg tevreden te zijn. De meeste klachten gaan over gebrekkige functies in de applicaties en slechte communicatie daarover vanuit KPN. Bij een aantal testers overheerst twijfel of KPN het wel heel serieus neemt. Met name degenen die veel op het forum van KPN posten uiten hun onvrede over de voor 4K-beelden benodigde settopbox. KPN geeft aan de betrokken testgroep twee tv-programma's in 4K-kwaliteit door. Daarmee loopt KPN wel voor op concurrent Ziggo, maar van een grootschalige uitrol of uitbreiding van het programma-aanbod lijkt vooralsnog geen sprake te zijn. Een aangekondigde update die een aantal softwareproblemen moet verhelpen, laat bovendien al acht maanden op zich wachten.

    KPNUltra HD4KTestKabelZiggoDecoder

    Reacties

  1. TV-TIP Death in Paradise

    Death in Paradise
    BBC First om 17:25 uur
    Een wetenschapper wordt dood gevonden naast een actieve vulkaan, en een politieonderzoek lijkt niet eens nodig. Rechercheur Humphrey Goodman vertrouwt het toch niet helemaal en doet een vreemde ­ontdekking. In het zesde seizoen krijgt Humphrey hulp van een nieuwe collega: Jack Mooney. Vaste kijkers weten dat we hém in de toekomst nog wel eens terugzien. In Groot-Brittanië is Death in Paradise al aan de veertiende reeks toe: die verschijnt begin 2025.

    TV-TIP Bestemming X

    Bestemming X
    RTL 4 om 20:00 uur
    De negen overgebleven avonturiers vervolgen hun tocht naar bestemming X, zonder exact te weten waar ze zijn. Onderweg krijgen ze opdrachten vol hints, misleidingen en verborgen aanwijzingen. Danique, Julia en Dirk winnen als eerste een privilege waarmee ze exclusieve informatie verkrijgen.

    Interview