Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    The Voice of Holland van start

    RTL 4 begint op vrijdag 24 augustus met het nieuwe – inmiddels al derde – seizoen van de Talpa talentenjacht The Voice of Holland. De opnamen zijn al enkele weken aan de gang.
    Jarco Kriek
    17 juli 2012
    comments 0
    The Voice of Holland van start

    RTL 4 begint op vrijdag 24 augustus met het nieuwe – inmiddels al derde – seizoen van de Talpa talentenjacht The Voice of Holland. De opnamen zijn al enkele weken aan de gang.

    The Voice of Holland is de best bekeken talentenjacht die op de Nederlandse televisie wordt uitgezonden. Het komende jaar zijn er enkele veranderingen zichtbaar. Na evaluatie van het format van The Voice of Holland zijn er in de Nederlandse versie onder meer nieuwe draaibare stoelen voor de coaches gekomen. Ook zijn er enkele inhoudelijke verbetering in het format doorgevoerd om de afleveringen na The Blind Auditions voor de kijker aantrekkelijker te maken. Hierbij zullen de draaiende stoelen uit The Blind Auditions een rol blijven spelen in The Battles.

    Trijntje Oosterhuis

    In het team van de coaches heeft ook dit jaar weer een wijziging plaatsgevonden. Angela Groothuizen is vervangen door de Nederlandse zangeres Trijntje Oosterhuis. Samen met Marco Borsato, VanVelzen en Nick & Simon vormen zij het team van de Nederlandse coaches van The Voice.

    Finale 14 december

    De presentatie van het derde seizoen van The Voice of Holland blijft in handen van Wendy van Dijk en Martijn Krabbé. De finale voor het derde seizoen van The Voice is op vrijdag 14 december. Ook dit jaar speelt interactie met de kijker weer een grote rol. Vodafone blijft daarbij de partner van The Voice of Holland. De kijker kan onder meer via apps op smartphone en tablet een actieve rol bij de tv-uitzendingen op zich nemen.

    RTL 4The Voice of HollandThe VoiceTalpatalentenjachtVodafoneTrijntje OosterhuisVanVelzenMarco BorsatoNick & SimonJohn de Mol

    Reacties

  1. TV-TIP Bad Boys

    Bad Boys
    RTL 7 om 20:25 uur
    Familieman Marcus Burnett (Martin Lawrence) en rokkenjager Mike Lowry (Will Smith) werken allebei bij de politie van Miami. Als er een lading drugs met een waarde van een slordige 100 miljoen dollar uit het politiebureau verdwijnt, hebben tegenpolen Marcus en Mike 72 uur de tijd om het gestolen bewijsmateriaal terug te vinden.

    TV-TIP De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt

    De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Nederland kent veel instanties die kwetsbare jongeren proberen te helpen: soms zitten ze in zó’n rotsituatie dat zelfs de experts het niet meer weten. Ewout Genemans keert terug naar de Yes We Can Clinics in Hilvarenbeek. Hier wordt een ultieme poging gedaan om jongeren met zware psychische problemen of drugsverslavingen er bovenop te helpen. Ewout heeft openhartige gesprekken met de jongeren, en volgt ze op hun traject naar verbetering.

    Interview