Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    The Voice UK met twee nieuwe series op BBC One

    The Voice UK is een doorslaand succes voor de BBC. De derde reeks met op 5 april de finale trekt gemiddeld tegen de 9 miljoen kijkers. Er volgen in elk geval nog twee nieuwe series.
    Jan-Hein Visser
    30 maart 2014
    comments 3
    The Voice UK met twee nieuwe series op BBC One
    The Voice UK is een doorslaand succes voor de BBC. De derde reeks met op 5 april de finale trekt gemiddeld tegen de 9 miljoen kijkers. Er volgen in elk geval nog twee nieuwe series.

    De BBC heeft vandaag bevestigd dat er in 2015 en 2016 ook weer een reeks van The Voice UK wordt uitgezonden. De huidige editie trekt dermate veel kijkers dat de BBC deze investering meer dan de moeite waard vindt. The Voice UK trekt ook in Nederland en België veel kijkers. Coaches zijn Kylie Minogue, Sir Tom Jones, Ricky Wilson and will.i.am.

    The Voice succesnummer Talpa

    Ook de vierde en vijfde editie worden voor BBC One weer door Talpa geproduceerd in samenwerking met Wall to Wall. De huidige editie van The Voice UK kent op 5 april haar finale. Kijkers in Nederland en België kunnen dit zaterdagavond op BBC One en BBC One HD volgen. In de halve finale traden Shakira en Enrique Iglesias op en de uitzending kreeg op social media ook veel lof van Nederlandse kijkers. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Kylie Minogue in een nieuwe serie terugkeert, omdat ze het te druk zou hebben met haar nieuwe tour.
    BBC OneBBC 1VoiceThe Voice UKWill.i.amKylie MinogueTom JonesTalpa

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview