Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Themapakket komt niet in Irdeto

    CanalDigitaal en TV Vlaanderen gaan het themapakket niet in Irdeto coderen. Kijkers met een Irdeto-ontvanger krijgen een aanbieding van hun provider.
    Jan-Hein Visser
    5 december 2007
    comments 0
    Themapakket komt niet in Irdeto
    Het themapakket van CanalDigitaal en TV Vlaanderen op de satelliet is volledig van start gegaan, maar wordt alleen in de Seca2 (Mediaguard) codering uitgezonden. Kijkers met een Irdeto-kaart en –ontvanger kunnen zich dus niet aanmelden voor dit pakket. CanalDigitaal en TV Vlaanderen hebben intussen besloten dat de Irdeto-codering ook in de toekomst niet zal worden ingezet voor het themapakket.
     
    Momenteel wordt er gewerkt aan een actie met commercieel interessante aanbiedingen voor geïnteresseerden om hen om te zetten naar Mediaguard, zo laat de directie ons weten. Deze actie zal waarschijnlijk in de loop van volgend jaar starten.

    Irdeto is al lange tijd in gebruik door CanalDigitaal maar nog maar een klein percentage van de klanten maakt gebruik van deze codering. Het was bovendien al niet mogelijk om alle zenders ermee te zien, want programma’s die CanalDigitaal van transponders van andere providers haalt (zoals Mezzo of MTV) waren al niet gcodeerd in Irdeto. Daar komt ook nog bij dat Irdeto2 een codering is die momenteel bedreigd wordt door hackers. Nieuwe Irdeto-kaarten voor CanalDigitaal zijn overigens al geruime tijd niet meer verkrijgbaar.
    IrdetothemapakketCanalDigitaalTV Vlaanderen

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview