Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Toch tv-schermen op 30 april

    De Amsterdamse horeca heeft van burgemeester Eberhard van der Laan onder bepaalde voorwaarden toestemming gekregen om tv-schermen op terrassen te plaatsen.
    Jarco Kriek
    21 maart 2013
    comments 0
    Toch tv-schermen op 30 april

    De Amsterdamse horeca heeft van burgemeester Eberhard van der Laan onder bepaalde voorwaarden toestemming gekregen om tv-schermen op terrassen te plaatsen.

    Eerst wilde de gemeente Amsterdam tijdens de inhuldiging van prins Willem-Alexander op 30 april geen tv-schermen op Amsterdamse terrassen toestaan. Onder bepaalde voorwaarden mag dit nu toch. De reguliere televisietoestellen van café-eigenaren mogen niet op de straat gericht zijn en alleen voor terrasklanten te zien zijn.

    Wel grote beeldschermen

    De gemeente Amsterdam plaatst zelf grote beeldschermen, onder meer op het Museumplein, in het Flevopark en op de kop van het Javaeiland. Hier kan het algemeen publiek de troonswisseling volgen.

    AmsterdamKoningin Maxima30 aprilinhuldigingkoning Willem Alexanderpublieke omroepNPOreclameSTERreclametariefNederland 1Nederland 2Nederland 3

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview