1. Nieuws

  Top2000 ook dit jaar weer visueel te volgen op Cultura24

  Na 3FM Serious Request op 101TV kan men vanaf eerste kerstdag ook op het televisiekanaal Cultura24 naar visuele radio kijken. Dan is namelijk de Radio2 Top2000 op de zender te zien en te horen.
  Jarco Kriek
  2 december 2010
  comments 0
  Top2000 ook dit jaar weer visueel te volgen op Cultura24

  Aan het einde van het jaar zijn via de publieke radiozenders twee veel beluisterde radio-evenementen te beluisteren. Op 3FM is vanaf 18 december tot en met 24 december tijd voor 3FM Serious Request. Radio2 staat vanaf de kerst in het teken van de Top2000.

  Beide radio-evenementen zijn ook via de televisie te volgen. De Glazen Huis actie 3FM Serious Request is in zijn geheel op 101TV te volgen. Grote delen van de Top2000 zijn visueel te volgen op Cultura24. Beide kanalen maken onderdeel uit van het digitaal themakanalen aanbod van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO).

  De Radio2 Top2000 is gedurende het grotendeel van de dag visueel, via Visual Radio Live, te volgen op Cultura24. Op de momenten dat er geen beelden uit de Radio2 studio te zien zijn kan men overwegend kijken naar programma’s die aan de Top2000 gelieerd zijn. Tussen 26 december en 1 januari is alleen tussen 21.00 en middernacht de reguliere programmering van Cultura24 op dit digitaal themakanaal te zien.

  Cultura24 wordt door vrijwel alle televisieaanbieders in Nederland, al dan niet via een aanvullend digitaal televisieabonnement, aangeboden. Bij de grotere televisieaanbieders Digitenne en CanalDigitaal is Cultura24 niet te zien.

   

  Top2000Radio2Cultura24101TV3FMSerious Request

  Reacties

 1. TV-TIP Ernest & Célestine

  Ernest & Célestine
  NPO 3 om 12:00 uur
  Animatie. Ernest, een grote beer die verkouden is en honger heeft, zoekt in het vuilnis naar wat voedsel. Net op het moment dat hij iets in zijn mond wil stoppen hoort hij iemand roepen: "Stop!" De kleine muis die hij op wil eten zegt: "Als je me niet op eet geef ik je alles wat je wilt." Dit is het moment waarop de muis Célestine, die haar eigen hachje probeert te redden, het leven van Ernest op zijn kop zet.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP G.I. Joe: Retaliation

  G.I. Joe: Retaliation
  RTL 7 om 20:30 uur
  Dit keer moet het G.I. Joe team het niet alleen opnemen tegen hun dodelijke vijand Cobra, maar ook tegen regering die het G.I. Joe team probeert op te heffen en te elimineren.

  Zappen.blog.nl