1. Nieuws

  Top2000 ook dit jaar weer visueel te volgen op Cultura24

  Na 3FM Serious Request op 101TV kan men vanaf eerste kerstdag ook op het televisiekanaal Cultura24 naar visuele radio kijken. Dan is namelijk de Radio2 Top2000 op de zender te zien en te horen.
  Jarco Kriek
  2 december 2010
  comments 0
  Top2000 ook dit jaar weer visueel te volgen op Cultura24

  Aan het einde van het jaar zijn via de publieke radiozenders twee veel beluisterde radio-evenementen te beluisteren. Op 3FM is vanaf 18 december tot en met 24 december tijd voor 3FM Serious Request. Radio2 staat vanaf de kerst in het teken van de Top2000.

  Beide radio-evenementen zijn ook via de televisie te volgen. De Glazen Huis actie 3FM Serious Request is in zijn geheel op 101TV te volgen. Grote delen van de Top2000 zijn visueel te volgen op Cultura24. Beide kanalen maken onderdeel uit van het digitaal themakanalen aanbod van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO).

  De Radio2 Top2000 is gedurende het grotendeel van de dag visueel, via Visual Radio Live, te volgen op Cultura24. Op de momenten dat er geen beelden uit de Radio2 studio te zien zijn kan men overwegend kijken naar programma’s die aan de Top2000 gelieerd zijn. Tussen 26 december en 1 januari is alleen tussen 21.00 en middernacht de reguliere programmering van Cultura24 op dit digitaal themakanaal te zien.

  Cultura24 wordt door vrijwel alle televisieaanbieders in Nederland, al dan niet via een aanvullend digitaal televisieabonnement, aangeboden. Bij de grotere televisieaanbieders Digitenne en CanalDigitaal is Cultura24 niet te zien.

   

  Top2000Radio2Cultura24101TV3FMSerious Request

  Reacties

 1. TV-TIP Braveheart

  Braveheart
  Net5 om 20:30 uur
  Na zijn zemelige regiedebuut verraste Mel Gibson vriend en vijand met dit bloederige spektakelstuk. De Schotse rebellenleider William Wallace verzet zich tegen de wrede Engelse koning Edward I. Deze heeft het land ingenomen en is een bedreiging voor de vrijheid van alle Schotten.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY GEOSTORM

   Nadat een serie van ongekende natuurrampen de planeet heeft bedreigd, formeren wereldleiders een gecompliceerd netwerk van satellieten om het wereldwijde klimaat te controleren. Maar het systeem dat de aarde zou moeten beschermen, wil plotseling alles en iedereen wegvagen. Totaal TV mag deze ultieme strijd tussen mens en natuur vijf keer op Blu-ray weggeven.

  TV-TIP Shadow World

  Shadow World
  NPO 2 morgen om 00:00 uur
  De wereldwijde wapenhandel telt zijn winsten in dollars en zijn verliezen in mensenlevens. In de nasleep van iedere oorlog duiken er weer geruchten op van omkoping, belangenvermenging en onethisch winstbejag. Deze intense docu legt de business van de wereldwijde wapenhandel bloot.