1. Nieuws

  Totaal TV nu nóg uitgebreider

  Totaal TV is met ingang van deze week nog uitgebreider geworden. Het tweewekelijkse magazine beidt nu in de zenderoverzichten méér dan 100 zenders.
  Jan-Hein Visser
  12 februari 2009
  comments 0
  Totaal TV nu nóg uitgebreider
  Van Totaal TV was u altijd al een énorm zenderoverzicht gewend samen met de programmagegevens van rond de honderd TV-zenders. In de tweewekelijkse editie wordt dit aangevuld met veel medianieuws en tests op gebied van digitale tv.

  Omdat er regelmatig nieuwe digitale kanalen bij komen en er vraag is naar de programma-gegevens van veel populaire digitale zenders is het overzicht nu nog verder uitgebreid tot ruim 100 kanalen.

  Nieuw in het overzicht zijn bovenal BBC 3 en BBC 4. Dit zijn 2 populaire publieke Engelse zenders die via de digitiale kabel zijn te zien, en daarnaast onofficieel via de satelliet Astra 2D, die primair op Engeland is uitgericht. Daarnaast zijn echter ook onder meer de digitale kabelzenders Misdaadnet, Sterren.nl, Sci Fi, 13th Street, Comedy Central Family vermeld.

  Ook de themazenders Geschiedenis, Consumenten TV en Humor TV zijn nu in de overzichten terug te brengen. Dit zijn de meest geliefde publieke themazenders die via satelliet en kabel zijn te ontvangen. Verder worden de zenders History HD, Brava HD, NGC HD én Discovery HD nu in de programma-overzichten vermeld.

  Tot slot worden nu ook de regiozenders Omroep Flevoland, TV Utrecht, AT5 en TV West in het blad opgenomen. Voorheen werden alleen de regiozenders vermeld die via satelliet uitzonden maar kabel en digitenne én iptv zijn uiteraard net zo belangrijk.

  Reacties

 1. TV-TIP Oh Obesitas

  Oh Obesitas
  SBS6 om 20:30 uur
  In 'Oh Obesitas' worden verschillende Haagse gezinnen gevolgd in hun strijd tegen de kilo's. We volgen niet alleen de inzet voor een gezonder leven, ook zien we het dagelijkse leven van de gezinnen.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Batman

  Batman
  SBS9 om 20:30 uur
  In het onveilige Gotham City zijn criminelen de baas maar daar brengt de mysterieuze Batman verandering in. De gemaskerde burgerwacht pakt de criminaliteit aan en wordt de held van Gotham. Maar wanneer crimineel Jack Napier door een ongeluk verandert in The Joker krijgt Batman te maken met zijn grootste en gevaarlijkste tegenstander. 

  Zappen.blog.nl