1. Nieuws

  Totaal TV nu nóg uitgebreider

  Totaal TV is met ingang van deze week nog uitgebreider geworden. Het tweewekelijkse magazine beidt nu in de zenderoverzichten méér dan 100 zenders.
  Jan-Hein Visser
  12 februari 2009
  comments 0
  Totaal TV nu nóg uitgebreider
  Van Totaal TV was u altijd al een énorm zenderoverzicht gewend samen met de programmagegevens van rond de honderd TV-zenders. In de tweewekelijkse editie wordt dit aangevuld met veel medianieuws en tests op gebied van digitale tv.

  Omdat er regelmatig nieuwe digitale kanalen bij komen en er vraag is naar de programma-gegevens van veel populaire digitale zenders is het overzicht nu nog verder uitgebreid tot ruim 100 kanalen.

  Nieuw in het overzicht zijn bovenal BBC 3 en BBC 4. Dit zijn 2 populaire publieke Engelse zenders die via de digitiale kabel zijn te zien, en daarnaast onofficieel via de satelliet Astra 2D, die primair op Engeland is uitgericht. Daarnaast zijn echter ook onder meer de digitale kabelzenders Misdaadnet, Sterren.nl, Sci Fi, 13th Street, Comedy Central Family vermeld.

  Ook de themazenders Geschiedenis, Consumenten TV en Humor TV zijn nu in de overzichten terug te brengen. Dit zijn de meest geliefde publieke themazenders die via satelliet en kabel zijn te ontvangen. Verder worden de zenders History HD, Brava HD, NGC HD én Discovery HD nu in de programma-overzichten vermeld.

  Tot slot worden nu ook de regiozenders Omroep Flevoland, TV Utrecht, AT5 en TV West in het blad opgenomen. Voorheen werden alleen de regiozenders vermeld die via satelliet uitzonden maar kabel en digitenne én iptv zijn uiteraard net zo belangrijk.

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Europa League Feyenoord - Fenerbahçe

  UEFA Europa League Feyenoord - Fenerbahçe
  RTL 7 om 18:00 uur
  Rechtstreeks verslag van de wedstrijd tussen Feyenoord en Fenerbahçe.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Rachel Getting Married

  Rachel Getting Married
  RTL 8 om 20:30 uur
  Wanneer Kym (Anne Hathaway) terugkeert naar haar ouderlijk huis voor de bruiloft van haar zus Rachel (Rosemarie Dewitt), brengt ze een lange geschiedenis van persoonlijke crisis en familieconflicten met zich mee. Vrienden en familie van het bruidspaar zijn bijeen voor een weekend vol plezier, muziek en liefde, maar Kym´s aanwezigheid -met haar scherpe tong en gevoel voor drama- weet de sfeer goed onder druk te zetten.

  Zappen.blog.nl