Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Totaal TV organiseert unieke verkiezing

    TV-gids Totaal TV organiseert ook dit jaar weer de verkiezing van de beste digitale tv-zender van Nederland. Bezoekers van de internetsite van Totaal TV kunnen hun stem uitbrengen.
    Jarco Kriek
    20 augustus 2013
    comments 0
    Totaal TV organiseert unieke verkiezing

    TV-gids Totaal TV organiseert ook dit jaar weer de verkiezing van de beste digitale tv-zender van Nederland. Bezoekers van de internetsite van Totaal TV kunnen hun stem uitbrengen.

    Het is voor het zesde jaar dat Totaal TV de beste digitale tv-zender verkiezing organiseert. 24Kitchen werd vorig jaar door de bezoekers van Totaal TV tot de beste digitale tv-zender gekozen. De redactie van Totaal TV heeft voor de verkiezing van 2013 een lijst met digitale themakanalen samengesteld waarop door lezers van Totaal TV gestemd kan worden. In de lijst zijn onder andere themakanalen van de publieke omroep, RTL Nederland, Discovery en National Geographic Channel opgenomen. Ook nieuwe digitale tv-zenders als TNT doen dit jaar voor het eerst aan de verkiezing mee. Muziekzenders zijn onder meer vertegenwoordigd door 192TV, TV538, TV Oranje, Djazz.tv en BravaNL. Via www.totaaltv.nl/verkiezing kan tot 14 september gestemd worden.

    Totaal TVverkiezingbeste digitale tv-zender 2013digitaaltvtelevisiepolltv-gidspublieke omroepRTL NederlandDiscoveryNational Geographic ChannelFOXTNTTV538192TVTV OranjeBravaNLDjazz.tv24Kitchen

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview