1. Nieuws

    Totaal TV test ideale hybride ontvanger SAB Titan III

    Veel huishoudens ontdekken dat satelliet-tv goed te combineren is met kabel of Digitenne. De SAB Titan II Combo HD kan het allemaal, en is getest in Totaal TV.
    Jorrit van Broekhoven
    27 mei 2014
    comments 0
    Totaal TV test ideale hybride ontvanger SAB Titan III
    Veel huishoudens ontdekken dat satelliet-tv goed te combineren is met kabel of Digitenne. De SAB Titan II Combo HD kan het allemaal.

    Voor weinig geld combineert de SAB Titan II Combo HD verschillende uitzendplatforms op één televisie. Deze bijzonder gebruiksvriendelijke ontvanger beschikt daarnaast ook nog over interactieve mogelijkheden. Hiervoor is zelfs Wi-Fi ingebouwd.

    Lees de volledige test op onze website of in Totaal TV nummer 11.
    SABTitan IIIhybride

    Reacties

  1. TV-TIP De frisse start

    De frisse start
    24Kitchen om 18:35 uur
    In "Frisse Start" helpen 24Kitchen-chefs Roberta Pagnier en Danny Jansen het nieuwe jaar goed te beginnen met lekkere en bewuste recepten.

    Doe mee en win!

    • *

      5X BLU-RAY ABSOLUTELY FABULOUS: THE MOVIE

      Edina en Patsy zijn terug en de dames beschikken nog steeds over de nodige glitter en glamour. Maar als ze de schuld krijgen van een groot incident tijdens een u?berhip fashionfeestje worden ze het middelpunt van een mediaschandaal. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

    TV-TIP De aardappeleters

    De aardappeleters
    NPO 2 om 19:50 uur
    De aardappeleter rolt uit de kroeg en wil reepjes vlees in een rond broodje. En 't waren niet de Turken, niet de Grieken maar de Joden uit Israël die dat eerder snapten dan de aardappeleters zelf.

    Zappen.blog.nl