1. Nieuws

  TROS wil weer familiezender nummer 1 worden

  Met nieuwe tv-programma's rond publieksidolen als Frans Bauer, André van Duin en Jan Smit mikt de TROS op puur amusement.
  16 september 2008
  comments 0
  TROS wil weer familiezender nummer 1 worden
  Met nieuwe tv-programma's rond publieksidolen als Frans Bauer, André van Duin en Jan Smit mikt de TROS op puur amusement.

  De publieke omroep wil weer familiezender nummer één worden. De TROS vindt dat het de laatste jaren veel terrein heeft prijsgegeven aan RTL en SBS.

  De nieuwe TROS-directeur Peter Kuipers heeft een actieplan opgesteld om het grote amusement terug te halen naar zijn omroep. Dat is hem gelukt. André van Duin maakt een rentree bij de omroep waar hij groot is geworden. Hij is vanaf februari samen met Ferry de Groot te zien in een tv-variant van De Dikvoormekaarshow.

  Jan Smit komt met een heuse palingsoap. De serie speelt in Volendam en moet de veelzijdigheid tonen van het dorp en zijn inwoners. Frans Bauer gaat Bananasplit presenteren. ´Ik beschouw dit als een eerbetoon aan bedenker Ralph Inbar, maar ik kan natuurlijk nooit in zijn voetspoor treden´, aldus de zanger van het levenslied.

  Bron: De Telegraaf.
  TROSamusementFrans BauerAndré van DuinJan Smit

  Reacties

 1. TV-TIP Braveheart

  Braveheart
  Net5 om 20:30 uur
  Na zijn zemelige regiedebuut verraste Mel Gibson vriend en vijand met dit bloederige spektakelstuk. De Schotse rebellenleider William Wallace verzet zich tegen de wrede Engelse koning Edward I. Deze heeft het land ingenomen en is een bedreiging voor de vrijheid van alle Schotten.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY GEOSTORM

   Nadat een serie van ongekende natuurrampen de planeet heeft bedreigd, formeren wereldleiders een gecompliceerd netwerk van satellieten om het wereldwijde klimaat te controleren. Maar het systeem dat de aarde zou moeten beschermen, wil plotseling alles en iedereen wegvagen. Totaal TV mag deze ultieme strijd tussen mens en natuur vijf keer op Blu-ray weggeven.

  TV-TIP Shadow World

  Shadow World
  NPO 2 morgen om 00:00 uur
  De wereldwijde wapenhandel telt zijn winsten in dollars en zijn verliezen in mensenlevens. In de nasleep van iedere oorlog duiken er weer geruchten op van omkoping, belangenvermenging en onethisch winstbejag. Deze intense docu legt de business van de wereldwijde wapenhandel bloot.