1. Nieuws

  TROS wil weer familiezender nummer 1 worden

  Met nieuwe tv-programma's rond publieksidolen als Frans Bauer, André van Duin en Jan Smit mikt de TROS op puur amusement.
  16 september 2008
  comments 0
  TROS wil weer familiezender nummer 1 worden
  Met nieuwe tv-programma's rond publieksidolen als Frans Bauer, André van Duin en Jan Smit mikt de TROS op puur amusement.

  De publieke omroep wil weer familiezender nummer één worden. De TROS vindt dat het de laatste jaren veel terrein heeft prijsgegeven aan RTL en SBS.

  De nieuwe TROS-directeur Peter Kuipers heeft een actieplan opgesteld om het grote amusement terug te halen naar zijn omroep. Dat is hem gelukt. André van Duin maakt een rentree bij de omroep waar hij groot is geworden. Hij is vanaf februari samen met Ferry de Groot te zien in een tv-variant van De Dikvoormekaarshow.

  Jan Smit komt met een heuse palingsoap. De serie speelt in Volendam en moet de veelzijdigheid tonen van het dorp en zijn inwoners. Frans Bauer gaat Bananasplit presenteren. ´Ik beschouw dit als een eerbetoon aan bedenker Ralph Inbar, maar ik kan natuurlijk nooit in zijn voetspoor treden´, aldus de zanger van het levenslied.

  Bron: De Telegraaf.
  TROSamusementFrans BauerAndré van DuinJan Smit

  Reacties

 1. TV-TIP Ernest & Célestine

  Ernest & Célestine
  NPO 3 om 12:00 uur
  Animatie. Ernest, een grote beer die verkouden is en honger heeft, zoekt in het vuilnis naar wat voedsel. Net op het moment dat hij iets in zijn mond wil stoppen hoort hij iemand roepen: "Stop!" De kleine muis die hij op wil eten zegt: "Als je me niet op eet geef ik je alles wat je wilt." Dit is het moment waarop de muis Célestine, die haar eigen hachje probeert te redden, het leven van Ernest op zijn kop zet.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP G.I. Joe: Retaliation

  G.I. Joe: Retaliation
  RTL 7 om 20:30 uur
  Dit keer moet het G.I. Joe team het niet alleen opnemen tegen hun dodelijke vijand Cobra, maar ook tegen regering die het G.I. Joe team probeert op te heffen en te elimineren.

  Zappen.blog.nl