1. Nieuws

  TV Vlaanderen claimt grootste HD-aanbod België

  Jarco Kriek
  4 juni 2010
  comments 0
  TV Vlaanderen claimt grootste HD-aanbod België

  Satelliettelevisieaanbieder TV Vlaanderen claimt het grootste HD-aanbod in Vlaanderen te hebben. Deze week voegde TV Vlaanderen het Vlaamse commercieel HD-kanaal VTM HD aan het HD-aanbod toe. Hiermee komt het aantal HD-kanalen bij TV Vlaanderen op 22.

  Bij deze 22 HD-kanalen telt TV Vlaanderen overigens wel 9 HD-kanalen bij dit HD-aanbod die ongecodeerd via de satelliet te ontvangen zijn. Hiervoor is dus geen klantrelatie met TV Vlaanderen nodig om deze te kunnen ontvangen. Wel is het zo dat deze HD-kanalen op dit moment in Vlaanderen in vrijwel alle gevallen alleen via satelliet te bekijken zijn. Uitzondering is BBC HD dat ook in België op andere wijze dan satellietontvangst, overigens wel tegen betaling, te bekijken is.

  “De toevoeging van VTM HD betekent dat TV Vlaanderen abonnees voortaan kunnen genieten van het grootste HD-aanbod van België met liefst 22 HD-kanalen. Daar zijn we uiteraard zeer trots op.” aldus Kurt Pauwels, Executive Vice President Belgium & Luxemburg van M7 Group S.A. Voor ontvangst van alle 22 HD-kanalen bij TV Vlaanderen moet de ontvangstinstallatie wel geschikt zijn voor ontvangst van de Astra1, Astra2 en Astra3 satellieten. Dit kan onder andere door gebruik te maken van de door M7 Group S.A op de markt gebrachte Triple Sat  schotelantenne.

  Naast de 22 HD-kanalen geeft TV Vlaanderen via haar fastscan zenderlijst ook het Astra 3D-demokanaal door. Hierop kan de bezitter van een 3D-televisie 24 uur per dag kijken naar 3D-content. Dit demokanaal is overigens ook gewoon ongecodeerd via de Astra3 satelliet te bekijken. En ook hiervoor is dus geen klantrelatie met TV Vlaanderen nodig.


  M7 Group S.ATV VlaanderenHDTVVTM HD3D

  Reacties

 1. TV-TIP 25 jaar Gordon: Compleet, volmaakt het einde

  25 jaar Gordon: Compleet, volmaakt het einde
  RTL 4 om 20:00 uur
  Registratie van het afscheidsconcert '25 jaar Gordon: Compleet, Volmaakt, Het Einde'. Samen met bevriende collega's uit het vak en onder leiding van het Metropole Orkest brengt hij zijn grootste hits ten gehore.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Notting Hill

  Notting Hill
  Net5 om 20:00 uur
  William Tacker is de nogal stuntelige eigenaar van een reisboekenhandeltje in de Londense wijk Notting Hill. Wanneer de wereldberoemde filmster Anna Scott zijn winkeltje bezoekt, weet hij dan ook niet waar hij het zoeken moet. Er slaat een duidelijke vonk over maar er gebeurt aanvankelijk niks. Als hij de volgende dag echter tegen haar opbotst en jus d'orange over haar blouse morst, gaat ze mee naar zijn flatje, waar de onvermijdelijke zoen plaatsvindt.

  Zappen.blog.nl