1. Nieuws

  TV Vlaanderen claimt grootste HD-aanbod België

  Jarco Kriek
  4 juni 2010
  comments 0
  TV Vlaanderen claimt grootste HD-aanbod België

  Satelliettelevisieaanbieder TV Vlaanderen claimt het grootste HD-aanbod in Vlaanderen te hebben. Deze week voegde TV Vlaanderen het Vlaamse commercieel HD-kanaal VTM HD aan het HD-aanbod toe. Hiermee komt het aantal HD-kanalen bij TV Vlaanderen op 22.

  Bij deze 22 HD-kanalen telt TV Vlaanderen overigens wel 9 HD-kanalen bij dit HD-aanbod die ongecodeerd via de satelliet te ontvangen zijn. Hiervoor is dus geen klantrelatie met TV Vlaanderen nodig om deze te kunnen ontvangen. Wel is het zo dat deze HD-kanalen op dit moment in Vlaanderen in vrijwel alle gevallen alleen via satelliet te bekijken zijn. Uitzondering is BBC HD dat ook in België op andere wijze dan satellietontvangst, overigens wel tegen betaling, te bekijken is.

  “De toevoeging van VTM HD betekent dat TV Vlaanderen abonnees voortaan kunnen genieten van het grootste HD-aanbod van België met liefst 22 HD-kanalen. Daar zijn we uiteraard zeer trots op.” aldus Kurt Pauwels, Executive Vice President Belgium & Luxemburg van M7 Group S.A. Voor ontvangst van alle 22 HD-kanalen bij TV Vlaanderen moet de ontvangstinstallatie wel geschikt zijn voor ontvangst van de Astra1, Astra2 en Astra3 satellieten. Dit kan onder andere door gebruik te maken van de door M7 Group S.A op de markt gebrachte Triple Sat  schotelantenne.

  Naast de 22 HD-kanalen geeft TV Vlaanderen via haar fastscan zenderlijst ook het Astra 3D-demokanaal door. Hierop kan de bezitter van een 3D-televisie 24 uur per dag kijken naar 3D-content. Dit demokanaal is overigens ook gewoon ongecodeerd via de Astra3 satelliet te bekijken. En ook hiervoor is dus geen klantrelatie met TV Vlaanderen nodig.


  M7 Group S.ATV VlaanderenHDTVVTM HD3D

  Reacties

 1. TV-TIP Earth

  Earth
  RTL 8 om 20:29 uur
  Een documentaire die de immense schoonheid en diversiteit van onze aarde laat zien. In ruim anderhalf uur maakt Earth een tocht van Noordpool naar Zuidpool en benadrukt daarbij de strijd om te overleven.Earth confronteert ons door middel van indrukwekkende beelden en landschappen, uitgelicht door een oogverblindende zon, met de harde realiteit van het leven op onze planeet. De documentaire volgt hiertoe een ijsberenfamilie, een kudde olifanten en twee bultrug walvissen in hun vaste leefomgeving en toont de invloed van seizoenswisselingen daarop.Op indringende wijze wordt duidelijk hoe de opwarming van de aarde de overlevingskansen van vele diersoorten bedreigt.Het lukt de makers om in gebieden te filmen waar nog nooit eerder filmopnames zijn gemaakt. Zo wordt er gefilmd op ijzingwekkende hoogte op de Mount Everest.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

  Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
  Veronica om 20:30 uur
  Barbossa (Geoffrey Rush) heeft genoeg van het zombiebestaan en ontvoert Elizabeth (Keira Knightley). Haar ketting én haar bloed zijn de ingrediënten om de vervloeking op te heffen. Terwijl de zeerovers naar het Caribische gebied koersen, zet Will Turner (Orlando Bloom) de achtervolging in. Zijn onwaarschijnlijke partner is de excentrieke piraat Jack Sparrow (Johnny Depp).

  Zappen.blog.nl