1. Nieuws

  TV5 Monde creëert Video on Demand platform voor France cinéma

  De Franstalige internationale omroep TV5 Monde wil een video on demand platform gaan opzetten waar Franse films te downloaden zullen zijn.
  Jan-Hein Visser
  19 mei 2009
  comments 0
  TV5 Monde creëert Video on Demand platform voor France cinéma
  TV5 Monde heeft op het filmfestival van Cannes aangekondigd met het eerste Video on Demand platform te willen starten voor France cinéma. Samen met Universciné zal dit project worden opgezet waarbij op technisch en inhoudelijk vlak zal worden samengewerkt. Hiermee zal het Franse filmgenre wereldwijd meer aandacht en bekendheid moeten gaan verkrijgen.

  TV5 Monde besteedt in haar eigen programmering veelvuldig aandacht aan de Franse cinéma en zendt regelmatig, ook Nederlands ondertiteld, films van hoge kwaliteit uit. De eerstvolgende Nederlands ondertitelde film is donderdag 21 mei om 21.00 uur:  Ulzhan, Sélection officielle au Festival de Cannes 2007: Door een persoonlijke tragedie, heeft Charles nog maar één wens: hij wil verdwijnen. Wanneer hij eenmaal de grens van Kazakstan gepasseerd is, wordt hij opgeslokt door de oneindige steppen van Centraal Azië...


  TV5 Monde

  Reacties

 1. TV-TIP 25 jaar Gordon: Compleet, volmaakt het einde

  25 jaar Gordon: Compleet, volmaakt het einde
  RTL 4 om 20:00 uur
  Registratie van het afscheidsconcert '25 jaar Gordon: Compleet, Volmaakt, Het Einde'. Samen met bevriende collega's uit het vak en onder leiding van het Metropole Orkest brengt hij zijn grootste hits ten gehore.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Notting Hill

  Notting Hill
  Net5 om 20:00 uur
  William Tacker is de nogal stuntelige eigenaar van een reisboekenhandeltje in de Londense wijk Notting Hill. Wanneer de wereldberoemde filmster Anna Scott zijn winkeltje bezoekt, weet hij dan ook niet waar hij het zoeken moet. Er slaat een duidelijke vonk over maar er gebeurt aanvankelijk niks. Als hij de volgende dag echter tegen haar opbotst en jus d'orange over haar blouse morst, gaat ze mee naar zijn flatje, waar de onvermijdelijke zoen plaatsvindt.

  Zappen.blog.nl