1. Nieuws

  TV5 Monde creëert Video on Demand platform voor France cinéma

  De Franstalige internationale omroep TV5 Monde wil een video on demand platform gaan opzetten waar Franse films te downloaden zullen zijn.
  Jan-Hein Visser
  19 mei 2009
  comments 0
  TV5 Monde creëert Video on Demand platform voor France cinéma
  TV5 Monde heeft op het filmfestival van Cannes aangekondigd met het eerste Video on Demand platform te willen starten voor France cinéma. Samen met Universciné zal dit project worden opgezet waarbij op technisch en inhoudelijk vlak zal worden samengewerkt. Hiermee zal het Franse filmgenre wereldwijd meer aandacht en bekendheid moeten gaan verkrijgen.

  TV5 Monde besteedt in haar eigen programmering veelvuldig aandacht aan de Franse cinéma en zendt regelmatig, ook Nederlands ondertiteld, films van hoge kwaliteit uit. De eerstvolgende Nederlands ondertitelde film is donderdag 21 mei om 21.00 uur:  Ulzhan, Sélection officielle au Festival de Cannes 2007: Door een persoonlijke tragedie, heeft Charles nog maar één wens: hij wil verdwijnen. Wanneer hij eenmaal de grens van Kazakstan gepasseerd is, wordt hij opgeslokt door de oneindige steppen van Centraal Azië...


  TV5 Monde

  Reacties

 1. TV-TIP Penny's Shadow

  Penny's Shadow
  NPO 3 om 15:30 uur
  Lisa is zeventien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met haar moeder en zusje Tess op vakantie naar Ameland. Tess neemt ook haar eigenwijze pony Rakker mee. Ze verblijven op de kampeerboerderij van de achttienjarige Kai en zijn vader. Kai's moeder is jaren geleden overleden bij een ongeluk met haar geliefde paard Shadow. De zwarte hengst heeft het overleefd, maar is zwaar getraumatiseerd en onbetrouwbaar geworden. Kai zag het ongeluk gebeuren en heeft daardoor een moeilijke band met het paard. Lisa is ervan overtuigd dat ze kan helpen met Shadow, maar Kai wil hier niets van weten. Ze besluit om in het geheim toch het paard te gaan trainen.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Say Yes To the Dress Benelux

  Say Yes To the Dress Benelux
  TLC om 20:00 uur
  Volg Nederlandse en Vlaamse bruiden die op zoek zijn naar de perfecte bruidsjurk. De bruiden worden onder andere geholpen door de Amerikaanse bruidsjurkengoeroe Randy Fenoli.

  Zappen.blog.nl