1. Nieuws

  Twee dramaseries in première op BBC First

  De nieuwe Britse series Refugees en Critical gaan deze maand in première op het Britse dramakanaal BBC First. De zender is in de Benelux vooralsnog alleen bij KPN en Telenet te zien.
  Jarco Kriek
  12 juli 2015
  comments 0
  Twee dramaseries in première op BBC First

  De nieuwe Britse series The Refugees en Critical gaan deze maand in première op Britse dramakanaal BBC First. De zender is in de Benelux vooralsnog alleen bij KPN en Telenet te zien.


  Als eerste wordt de sciencefiction serie The Refugees voor het eerst uitgezonden. Vanaf 25 juli worden elke zaterdagavond dubbele afleveringen uitgezonden. The Refugees is een serie over de impact van een ramp op een kleine plattelandsgemeente. De serie gaat over gewone mensen en hoe ze omgaan met een buitengewone situatie. Vanaf 28 juli zendt BBC First elke dinsdagavond dubbele afleveringen van de medische serie Critical uit. In elke aflevering wordt het eerste cruciale uur van medische noodgevallen beleefd en gevolgd. De serie speelt zich af op een ultramoderne spoedgevallendienst en volgt een team dat enkel de meest ernstige gevallen behandelt en dat vecht om levens te redden die aan een zijden draadje hangen.

  BBC First alleen bij KPN en Telenet

  BBC First is in Nederland vooralsnog alleen in het zenderaanbod van KPN Interactieve TV en KPN Wholesale opgenomen. In België kan men het nieuwe dramakanaal van BBC Worldwide – de commerciële tak van de Britse publieke omroep BBC – alleen bij Telenet bekijken. KPN geldt in Nederland als introductiepartner van BBC First. Hierdoor is de zender in de eerste maanden alleen via KPN te bekijken. Of en zo ja wanneer andere Nederlandse aanbieders BBC First aan klanten gaan aanbieden, is nog onbekend.

  BBC FirstThe RefugeesCriticalKPNInteractieve TVBBCBBC WorldwidedramaseriesdramaseriesZiggoThe MusketeersSherlockWitnessBanishedWolf Halluitzendrechtenovereenkomstdistributiedistributieovereenkomst

  Reacties

 1. TV-TIP Jack Reacher

  Jack Reacher
  RTL 5 om 20:00 uur
  Wanneer er vijf mensen worden doodgeschoten denkt de politie de dader snel opgepakt te hebben. De verdachte James Barr weigert echter te praten en voor zijn advocaat heeft hij slechts één boodschap: "Get Jack Reacher!"

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Wedden dat ik het kan

  Wedden dat ik het kan
  SBS6 om 20:00 uur
  In de eerste aflevering wedt Koen dat hij alle 721 Pokémon aan hun silhouet kan herkennen. Ook gaat Chris een bijzondere uitdaging aan. Lukt het hem om een cactus in twee minuten op te eten?

  Zappen.blog.nl