1. Nieuws

  Twee dramaseries in première op BBC First

  De nieuwe Britse series Refugees en Critical gaan deze maand in première op het Britse dramakanaal BBC First. De zender is in de Benelux vooralsnog alleen bij KPN en Telenet te zien.
  Jarco Kriek
  12 juli 2015
  comments 0
  Twee dramaseries in première op BBC First

  De nieuwe Britse series The Refugees en Critical gaan deze maand in première op Britse dramakanaal BBC First. De zender is in de Benelux vooralsnog alleen bij KPN en Telenet te zien.


  Als eerste wordt de sciencefiction serie The Refugees voor het eerst uitgezonden. Vanaf 25 juli worden elke zaterdagavond dubbele afleveringen uitgezonden. The Refugees is een serie over de impact van een ramp op een kleine plattelandsgemeente. De serie gaat over gewone mensen en hoe ze omgaan met een buitengewone situatie. Vanaf 28 juli zendt BBC First elke dinsdagavond dubbele afleveringen van de medische serie Critical uit. In elke aflevering wordt het eerste cruciale uur van medische noodgevallen beleefd en gevolgd. De serie speelt zich af op een ultramoderne spoedgevallendienst en volgt een team dat enkel de meest ernstige gevallen behandelt en dat vecht om levens te redden die aan een zijden draadje hangen.

  BBC First alleen bij KPN en Telenet

  BBC First is in Nederland vooralsnog alleen in het zenderaanbod van KPN Interactieve TV en KPN Wholesale opgenomen. In België kan men het nieuwe dramakanaal van BBC Worldwide – de commerciële tak van de Britse publieke omroep BBC – alleen bij Telenet bekijken. KPN geldt in Nederland als introductiepartner van BBC First. Hierdoor is de zender in de eerste maanden alleen via KPN te bekijken. Of en zo ja wanneer andere Nederlandse aanbieders BBC First aan klanten gaan aanbieden, is nog onbekend.

  BBC FirstThe RefugeesCriticalKPNInteractieve TVBBCBBC WorldwidedramaseriesdramaseriesZiggoThe MusketeersSherlockWitnessBanishedWolf Halluitzendrechtenovereenkomstdistributiedistributieovereenkomst

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Europa League Feyenoord - Fenerbahçe

  UEFA Europa League Feyenoord - Fenerbahçe
  RTL 7 om 18:00 uur
  Rechtstreeks verslag van de wedstrijd tussen Feyenoord en Fenerbahçe.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Rachel Getting Married

  Rachel Getting Married
  RTL 8 om 20:30 uur
  Wanneer Kym (Anne Hathaway) terugkeert naar haar ouderlijk huis voor de bruiloft van haar zus Rachel (Rosemarie Dewitt), brengt ze een lange geschiedenis van persoonlijke crisis en familieconflicten met zich mee. Vrienden en familie van het bruidspaar zijn bijeen voor een weekend vol plezier, muziek en liefde, maar Kym´s aanwezigheid -met haar scherpe tong en gevoel voor drama- weet de sfeer goed onder druk te zetten.

  Zappen.blog.nl