1. Nieuws

  Twee dramaseries in première op BBC First

  De nieuwe Britse series Refugees en Critical gaan deze maand in première op het Britse dramakanaal BBC First. De zender is in de Benelux vooralsnog alleen bij KPN en Telenet te zien.
  Jarco Kriek
  12 juli 2015
  comments 0
  Twee dramaseries in première op BBC First

  De nieuwe Britse series The Refugees en Critical gaan deze maand in première op Britse dramakanaal BBC First. De zender is in de Benelux vooralsnog alleen bij KPN en Telenet te zien.


  Als eerste wordt de sciencefiction serie The Refugees voor het eerst uitgezonden. Vanaf 25 juli worden elke zaterdagavond dubbele afleveringen uitgezonden. The Refugees is een serie over de impact van een ramp op een kleine plattelandsgemeente. De serie gaat over gewone mensen en hoe ze omgaan met een buitengewone situatie. Vanaf 28 juli zendt BBC First elke dinsdagavond dubbele afleveringen van de medische serie Critical uit. In elke aflevering wordt het eerste cruciale uur van medische noodgevallen beleefd en gevolgd. De serie speelt zich af op een ultramoderne spoedgevallendienst en volgt een team dat enkel de meest ernstige gevallen behandelt en dat vecht om levens te redden die aan een zijden draadje hangen.

  BBC First alleen bij KPN en Telenet

  BBC First is in Nederland vooralsnog alleen in het zenderaanbod van KPN Interactieve TV en KPN Wholesale opgenomen. In België kan men het nieuwe dramakanaal van BBC Worldwide – de commerciële tak van de Britse publieke omroep BBC – alleen bij Telenet bekijken. KPN geldt in Nederland als introductiepartner van BBC First. Hierdoor is de zender in de eerste maanden alleen via KPN te bekijken. Of en zo ja wanneer andere Nederlandse aanbieders BBC First aan klanten gaan aanbieden, is nog onbekend.

  BBC FirstThe RefugeesCriticalKPNInteractieve TVBBCBBC WorldwidedramaseriesdramaseriesZiggoThe MusketeersSherlockWitnessBanishedWolf Halluitzendrechtenovereenkomstdistributiedistributieovereenkomst

  Reacties

 1. TV-TIP Icarus

  Icarus
  NPO 2 om 22:55 uur
  Zesdelige gefictionaliseerde documentairereeks waarin iedere aflevering een persoon centraal staat, die een prominente rol heeft gespeeld in de Nederlandse maatschappij en voor het oog van de natie gevallen is.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP The Delicious Miss Dahl

  The Delicious Miss Dahl
  24Kitchen om 23:25 uur
  Sophie Dahl deelt haar lievelingsrecepten met ons die haar herinneren aan de smaken en sensaties uit haar jeugd.

  Zappen.blog.nl