Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Uitgesteld kijken via NLziet stap dichterbij

    De komst van de uitgesteld kijken-dienst NLziet is een stap dichterbij gekomen nu Niels Baas per 1 mei is aangesteld als managing director.
    Jarco Kriek
    29 april 2014
    comments 0
    Uitgesteld kijken via NLziet stap dichterbij

    De komst van de uitgesteld kijken-dienst NLziet is een stap dichterbij gekomen nu Niels Baas per 1 mei is aangesteld als managing director. NLziet bereidt op dit moment een marktintroductie voor.

    NLziet is een gezamenlijke uitgesteld kijken-dienst van de Nederlandse publieke omroep (NPO), RTL Nederland en SBS Broadcasting. Het combineert de nieuwe – en nog te introduceren – uitgesteld kijken-dienst NPO Plus met de al beschikbare commerciële varianten RTL XL en KIJK. NLziet is het antwoord van de belangrijkste Nederlandse tv-zenders op de all you can watch-aanbieder Netflix. Via NLziet heeft de kijker voor een vast bedrag per maand onbeperkt toegang tot het beschikbare content. Dat bestaat uit eerder door NPO, RTL en SBS uitgezonden films en series.

    Belangrijke stap

    Het aanstellen van Niels Baas is een belangrijke stap in de marktintroductie van NLziet, die later in het tweede kwartaal gaat plaatsvinden. Baas wordt verantwoordelijk voor de algemene aansturing en de doorontwikkeling van de nieuwe uitgesteld kijken-dienst. Het opzetten van een goed team van medewerkers en voorbereidingen voor de marktintroductie hebben voor Baas de hoogste prioriteit. Niels Baas is afkomstig van Infrostrade Creative Technology en was eerder werkzaam bij MTV Networks.

    NLzietUitzending GemistNPO PlusRTL XLKijkKijk.nluitgesteld kijkenpublieke omroepNPORTL NederlandSBS BroadcastingMacLinuxWindowspclaptoptabletsmartphoneinternettelevisieSmart TVAppleiPhoneiPadAndroid.

    Reacties