1. Nieuws

    Uitzending Gemist regionale omroepen via Philips NET TV

    Het connected tv platform NET TV van Philips blijft uitbreiden. Sinds enige tijd kan men ook naar eerder uitgezonden televisieprogramma's van regionale omroepen kijken.
    Jarco Kriek
    16 februari 2011
    comments 0
    Uitzending Gemist regionale omroepen via Philips NET TV

    Uitgesteld kijken gaat steeds meer terrein winnen. De trend dat de Nederlander op een zelf gewenst tijdstip naar een televisieprogramma kan kijken zet zich door. Ook regionale omroepen spelen op deze trend in.

    Naast uitgesteld kijken beschikt de televisiekijker ook vaker over een televisietoestel die via het thuisnetwerk aan internet kan worden verbonden. Dit soort televisies worden ook wel connected tv’s genoemd. Via deze connected tv’s kan men via eigen platformen van fabrikant ook van catch-up diensten, zoals Uitzending Gemist, gebruik maken. Philips is wat dit betreft één van de toonaangevende bedrijven in Europa. Via het Philips NET TV platform, dat ook door andere fabrikanten zoals Sharp wordt gebruikt, kon men al langer naar Uitzending Gemist van de NPO en RTL Gemist kijken.

    Sinds kort is er ook de mogelijkheid om met speciale applicaties via NET TV naar Uitzending Gemist van drie regionale omroepen te kijken. Het gaat om de regionale omroepen Omroep Flevoland, RTV Utrecht en RTV Oost. Omroep Brabant heeft wel via NET TV beschikbaar. Echter is bij Omroep Brabant op dit moment nog geen mogelijkheid om naar eerder uitgezonden programma’s te kijken.

     

    NET TVPhilipsUitgesteld kijkenUitzending GemistRTL Gemistconnected tvOmroep FlevolandRTV UtrechtRTV OostOmroep Brabant

    Reacties

  1. TV-TIP Sportjournaal

    Sportjournaal
    NPO 1 om 18:45 uur
    In het Sportjournaal wordt uitgebreid aandacht gegeven aan het actuele sportnieuws.Met het belangrijkste sportnieuws van vandaag.

    Doe mee en win!

    • *

      5X DVD TOP OF THE LAKE: CHINA GIRL

      Lumière brengt Top of the Lake: China Girl, het tweede seizoen met Elisabeth Moss en Nicole Kidman in de hoofdrollen. Detective Robin Griffin keert naar huis, maar al snel verdwijnt de rust in Sidney wanneer het lichaam van een meisje aanspoelt. Totaal TV mag vijf keer de dvd van deze misdaadserie weggeven.

    TV-TIP De Familierechercheur

    De Familierechercheur
    NPO 3 om 21:25 uur
    Familierechercheurs Manon Althof en Dirkjan Dirkmaat staan de nabestaanden bij van grensrechter Richard Nieuwenhuizen die in 2012 werd doodgeschopt op het voetbalveld.