Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    UPC biedt meeste video on demand-titels

    In Nederland is UPC de aanbieder met de meeste titels via het beschikbare video on demand-platform. KPN en Ziggo volgen op gepaste afstand met bijna de helft minder titels.
    Jarco Kriek
    4 januari 2014
    comments 9
    UPC biedt meeste video on demand-titels
    In Nederland is UPC de aanbieder met de meeste titels via het beschikbare video on demand-platform. KPN en Ziggo volgen op gepaste afstand met bijna de helft minder titels.

    De UPC-abonnee kan via het video on demand-platform van het kabelbedrijf de keuze uit maar liefst twaalfduizend titels maken. Daarvan zijn zevenduizend tv-programma’s via uitgesteld kijken-diensten beschikbaar. Daarnaast biedt UPC nog vijfduizend films en series aan. KPN biedt evenveel series en films aan, maar biedt tweeduizend tv-programma’s via uitgesteld kijken aan. Hierdoor komt het totale aantal titels op zevenduizend. Ziggo volgt met zesduizend titels, waarvan vijfentwintighonderd films en series. Bij de tv-aanbieders is een deel van het beschikbare video on demand-content onderdeel van tv-abonnementen. Voor het andere deel dient men per bekeken titel via de maandelijkse nota te betalen.

    Netflix biedt twaalfhonderd titels

    Uit onderzoek van Stichting Video on Demand blijkt dat de online videodienst Netflix aan het einde van 2013 rond de twaalfhonderd titels in Nederland in de mediabibliotheek had. Dat is meer dan filmzenders HBO en Film1 via hun eigen video on demand-diensten aanbieden: HBO biedt 122 en Film1 225 titels. Voor Netflix dient wel een extra abonnement van €7,99 per maand afgenomen te worden. HBO en Film1 bieden hun on demand-diensten zonder meerkosten bij het tv-abonnement aan.
    Video on demandVoDuitgesteld kijkenUitzending GemistNLzietRTL XLKIJKKIJK.nlfilmsseriesUPCZiggoKPNNetflixHBOFilm1

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview