Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    UPC brengt Horizon GO-app uit

    UPC heeft haar Horizon TV-app verbeterd en daarnaast de app een nieuwe naam gegeven. Met Horizon GO kunnen alle UPC-klanten via tablet en smartphone live naar tv-zenders kijken.
    Jarco Kriek
    16 juli 2014
    comments 4
    UPC brengt Horizon GO-app uit

    UPC heeft haar Horizon TV-app verbeterd en daarnaast de app een nieuwe naam gegeven. Met Horizon GO kunnen alle digitale tv-klanten van het kabelbedrijf via tablet en smartphone live naar tv-zenders kijken.

    Horizon GO heeft een nieuw grafisch uiterlijk gekregen. Verbeteringen zijn in de zoek- en bladerfunctie waarneembaar. Opvallende nieuwe mogelijkheid is het samenstellen van een eigen zenderlijst in het onderdeel ‘persoonlijke tv-gids’. De gebruikersvriendelijk is beter, mede omdat de videodiensten MyPrime en TV Gemist direct via het hoofdmenu benaderbaar zijn. Verder is de stabiliteit van de app verbeterd. De losse app waarmee via tablet of smartphone de Horizon mediabox bediend kan worden, is niet meer nodig omdat deze functie in de Horizon GO-app geïntegreerd is.

    Veel zenders

    Via Horizon GO kunnen alle digitale tv-klanten van UPC – ook wanneer geen Horizon mediabox gebruikt wordt – afhankelijk van het afgenomen abonnement naar meer dan tachtig zenders via het tweede scherm kijken. Verder kan men van video on demand-diensten gebruikmaken. UPC biedt via Horizon GO in Nederland de meeste zenders die klanten via pc, tablet of smartphone live op het tweede scherm kunnen bekijken. Naast Horizon GO biedt UPC bij de premium-betaalzenders HBO, Film1 en FOX Sports ook de GO-diensten van deze contentaanbieders. De verwachting is dat UPC voor het begin van het komende voetbalseizoen ook Sport1 GO gaat aanbieden.

    UPCUPC NederlandLiberty GlobalHorizonHorizon TVHorizon GOappAndroidAppleiOSMy PrimeTV Gemistvideo on demandall you can watchonbeperkt kijkenuitgesteld kijkentweede schermtabletsmartphone

    Reacties

  1. TV-TIP 2Doc: The Total Trust

    2Doc: The Total Trust
    NPO 2 om 22:18 uur
    In China is weinig ruimte voor afwijkende meningen. Activisten, advocaten, journalisten én gewone burgers worden continu bespied met een geavanceerd digitaal systeem. De overheid gebruikt het netwerk niet alleen om burgers te straffen: er wordt zo veel informatie verzameld dat protest­acties vaak te voorspellen zijn. In The Total Trust vertellen experts hoe ‘negatief gedrag’ wordt afgestraft, en hoe Chinezen beloond worden als ze zich wél aan de strenge regels houden.

    Interview