Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    UPC demonstreert Bleiswijk digitale televisie

    Bleiswijk heeft sinds enkele dagen digitale televisie. Mediabedrijf UPC organiseert nu een kennismaking bijeenkomst
    Jarco Kriek
    12 juni 2009
    comments 0
    UPC demonstreert Bleiswijk digitale televisie

    Sinds deze week kan men in Bleiswijk via de kabel naar digitale televisie kijken, telefoneren en supersnel internetten. Mediabedrijf UPC biedt deze diensten in Bleiswijk aan en geeft een demonstratie van de nieuwe kabelmogelijkheden.

    Bij de bijeenkomst, die in de Gereformeerde kerk wordt gehouden, kan men met eigen ogen ervaren wat de nieuwe diensten die via de kabel worden aangeboden precies inhouden. Ook kan men vragen stellen en is documentatie over de nieuwe diensten beschikbaar. Door de wijzigingen op het kabelnetwerk zijn ook diverse analoge zenders van frequentie veranderd. Hierdoor moeten televisies en videorecorders opnieuw worden ingesteld. De nieuwere televisies hebben een automatische zenderinstelling waarmee de zenders weer op de goede frequentie worden ingesteld.

    CAI Bleiswijk heeft onlangs met UPC een overeenkomst gesloten voor de levering van digitale kabeldiensten. Dit nadat het bedrijf zelf eerst enige tijd bestudeerd had dit in eigen beheer te gaan doen. Naast UPC waren ook Ziggo en CAIW in de markt voor de levering van digitale kabeldiensten in Bleiswijk.

    CAI BleiswijkUPCdigitale televisieFiber PowerVoIP

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview