1. Nieuws

  UPC Horizon cliënt-mediabox in aantocht

  UPC heeft de Horizon mediabox per direct voor al haar klanten op de markt gebracht. Het gaat hierbij om de uitgebreidere variant met mediagateway-functie.
  Jarco Kriek
  9 september 2012
  comments 0
  UPC Horizon cliënt-mediabox in aantocht

  UPC heeft de Horizon mediabox per direct voor al haar klanten op de markt gebracht. Het gaat hierbij om de uitgebreidere variant met mediagateway-functie. Andere Horizon mediaboxen worden begin volgend jaar verwacht.

  De nu beschikbare UPC Horizon mediabox is het meest compleet. Het bestaat uit een digitale kabeltuner met opnamemogelijkheid van meer dan honderd uur via de ingebouwde 500GB harde schijf – waarvan 400GB voor opname gebruikt kan worden – ook uit een internetmodem inclusief router met vier uitgangen en wifi-ondersteuning en twee telefoonaansluitpunten. Hierdoor kan men de nu gebruikte modems voor UPC telefoon- en internetdiensten buiten gebruik nemen. UPC laat deze keuze echter aan de klant over.

  Draadloos tv op slaapkamer

  Met de volgend jaar beschikbare UPC Horizon cliënt-mediabox kan men draadloos in meerdere huiskamers in huis naar digitale televisie kijken. De mogelijkheid is er echter ook om de eventueel al aangelegen coaxkabel te blijven gebruiken. Met de Horizon cliënt-mediabox kan men alle programma’s uit het afgenomen zenderpakket bekijken. Ook kan men programma’s laten opnemen op de harde schijf van de Horizon-mediagateway mediabox en programma’s bekijken die op de harde schijf staan gearchiveerd. De Horizon cliënt-mediabox maakt gebruik van de zes aanwezige DVB-C tuner die in de Horizon-mediagateway mediabox aanwezig zijn. Deze cliënt-mediabox wordt op huurbasis door UPC geleverd en gaat enkele euro’s – naar verwachting iets minder dan de prijs die UPC nu voor een tweede mediabox of CI+ module doorberekent – per maand kosten.

  Cliënt-mediabox op IBC              

  UPC toonde tijdens de perspresentatie van de Horizon mediabox de cliënt-mediabox niet. Op de IBC broadcastbeurs in de Amsterdamse RAI is op de stand van het Amerikaanse moederbedrijf Liberty Global deze cliënt-mediabox wel aanwezig.

  UPCUPC NederlandHorizonmediaboxLiberty GlobalHDHDTVradioNPOpublieke omroepRTL NederlandSBS Broadcasting

  Reacties

 1. TV-TIP Alleen op de wereld

  Alleen op de wereld
  NPO 3 om 18:00 uur
  Remi is een vondeling, maar verder is hij een gewone jongen die wordt opgevoed door Betty. Als hij elf jaar is komt zijn pleegvader Jerome eindelijk thuis. Maar is Jerome wel zo blij met Remi?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP UEFA Champions League

  UEFA Champions League
  Veronica om 20:00 uur
  Live de wedstrijd van de UEFA Champions League: PSV - FC Rostov

  Zappen.blog.nl