1. Nieuws

  UPC Horizon cliënt-mediabox in aantocht

  UPC heeft de Horizon mediabox per direct voor al haar klanten op de markt gebracht. Het gaat hierbij om de uitgebreidere variant met mediagateway-functie.
  Jarco Kriek
  9 september 2012
  comments 0
  UPC Horizon cliënt-mediabox in aantocht

  UPC heeft de Horizon mediabox per direct voor al haar klanten op de markt gebracht. Het gaat hierbij om de uitgebreidere variant met mediagateway-functie. Andere Horizon mediaboxen worden begin volgend jaar verwacht.

  De nu beschikbare UPC Horizon mediabox is het meest compleet. Het bestaat uit een digitale kabeltuner met opnamemogelijkheid van meer dan honderd uur via de ingebouwde 500GB harde schijf – waarvan 400GB voor opname gebruikt kan worden – ook uit een internetmodem inclusief router met vier uitgangen en wifi-ondersteuning en twee telefoonaansluitpunten. Hierdoor kan men de nu gebruikte modems voor UPC telefoon- en internetdiensten buiten gebruik nemen. UPC laat deze keuze echter aan de klant over.

  Draadloos tv op slaapkamer

  Met de volgend jaar beschikbare UPC Horizon cliënt-mediabox kan men draadloos in meerdere huiskamers in huis naar digitale televisie kijken. De mogelijkheid is er echter ook om de eventueel al aangelegen coaxkabel te blijven gebruiken. Met de Horizon cliënt-mediabox kan men alle programma’s uit het afgenomen zenderpakket bekijken. Ook kan men programma’s laten opnemen op de harde schijf van de Horizon-mediagateway mediabox en programma’s bekijken die op de harde schijf staan gearchiveerd. De Horizon cliënt-mediabox maakt gebruik van de zes aanwezige DVB-C tuner die in de Horizon-mediagateway mediabox aanwezig zijn. Deze cliënt-mediabox wordt op huurbasis door UPC geleverd en gaat enkele euro’s – naar verwachting iets minder dan de prijs die UPC nu voor een tweede mediabox of CI+ module doorberekent – per maand kosten.

  Cliënt-mediabox op IBC              

  UPC toonde tijdens de perspresentatie van de Horizon mediabox de cliënt-mediabox niet. Op de IBC broadcastbeurs in de Amsterdamse RAI is op de stand van het Amerikaanse moederbedrijf Liberty Global deze cliënt-mediabox wel aanwezig.

  UPCUPC NederlandHorizonmediaboxLiberty GlobalHDHDTVradioNPOpublieke omroepRTL NederlandSBS Broadcasting

  Reacties

 1. TV-TIP Batman Forever

  Batman Forever
  SBS9 om 20:30 uur
  Batman ofte Bruce Wayne, de Zwarte Ridder van Gotham City, wordt belaagd door twee partijen. Enerzijds krijgt hij af te rekenen met "Two-Face", voormalig advokaat Harvey Dent. Deze is ervan overtuigd dat Batman verantwoordelijk is voor het incident in de rechtszaal waardoor hij voor de helft gedefigureerd is. Hij probeert Batman uit zijn schelp te lokken door een waar terreurbewind over Gotham te voeren. Anderzijds zit ook Edward Nygma ofte "The Riddler" Batman op de hielen. Hij is een computergenie en ex-werknemer van Bruce Wayne. Hij stelt een toestel op punt om informatie te ontfutselen van de geniën van Gotham en ook gegevens over de andere identiteit van Bruce.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Cold Feet

  Cold Feet
  NPO 3 om 20:30 uur
  Adam en zijn vrienden zijn inmiddels vijftigers als Adam plotseling weer in hun leven in Manchester opduikt om te melden dat hij gaat trouwen met een veel jongere vrouw.

  Zappen.blog.nl