Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    UPC rolt Riant pakket uit in Achterhoek

    Kabelbedrijf UPC heeft in de Achterhoek nu ook digitale televisie geïntroduceerd. Het gaat daarbij echter wel om een aangepaste versie omdat er geen retourkanaal mogelijk is en dus geen interactieve televisie of UPC on demand.
    Jan-Hein Visser
    30 april 2009
    comments 0
    UPC rolt Riant pakket uit in Achterhoek
    De Achterhoekse gemeenten Brummen, Lochem en Berkelland krijgen medio mei digitale televisie van UPC. Het pakket UPC Digitale TV Riant omvat 80 digitale zenders en kan worden uitgebreid met ondermeer Film1 en Sport1, acht HD-zenders en Eredivisie Live.

    Hiermee komt UPC tegemoet aan de wensen van veel kabelabonnees. Voor ontvangst kan de DVR (Digitale Video Recorder) worden gebruikt die door UPC in bruikleen worden gegeven of alternatief HD decoders van UPC. Interactieve televisie is helaas niet mogelijk in dit gebied omdat het kabelnet daar (voorlopig nog) niet voor geschikt is.

    In een ander gebied dat door UPC wordt bediend is nog helemaal geen digitale televisie mogelijk en wel alle gemeenten in het gebied Graafstroom dat in de Alblasserwaard is gelegen. Hier zijn slechts 19 kanalen beschikbaar en die zijn analoog ingevuld. Ook is hier geen internet of telefonie mogelijk via de kabel omdat het netwerk daarvoor retourgeschikt moet zijn.

    Reacties

  1. TV-TIP Pointer

    Pointer
    NPO 2 om 20:26 uur
    Nederlandse gemeenten komen slachtoffers van de toeslagenaffaire te hulp via een speciale ondersteuningsregeling. Omdat het Rijk geen landelijke regels aangeeft, zijn er echter grote verschillen tussen de gemeentes.

    TV-TIP Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met?

    Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met?
    SBS6 om 20:30 uur
    Wanneer iemand zonder voorbereiding verkast naar een ander land om daar een nieuw leven op te bouwen, is de kans groot dat deze droom in duigen valt. Dat was het geval bij Anneke, die in Egypte wilde werken als haarstylist, maar ontdekte dat niemand behoefte had aan een kort-pittig paars kapsel. Teleurgesteld dacht zij nog eens goed na over haar toekomst en liet ons in spanning achter. In deze aflevering is te zien hoe het nu met haar gaat en of Anneke en blaffer Dana nog steeds in Egypte wonen.

    Interview